Bloghop van Vtech speelgoed

Wowaaa!! Vtech speelgoed bestaat gewoon 25 jaar en viert het deze hele maand met 25 geweldige cadeaus. 25 bloggers mogen tijdens de Vtechbloghop een cadeautje aan jullie verloten. Je kunt 25 keer mee doen en maakt 25 keer kans.

Iedere dag komt er bij één van de bloggers om 07.00 uur ‘s ochtends een Vtech winactie online. Vanuit die blog hop je elke dag door naar de volgende blogger, waar ook dan weer om 07:00 uur ‘s ochtends een winactie online zal staan.

Vandaag wordt afgetrapt door Go or no Go.

Wil je een beetje weten wat je kunt verwachten? Muziekspelers, Vrolijke Vriendjes, Zoef Zoef en Toet Toet speelgoed, een bedtijd baby, een speel aap en een MagiBook, maar nog veel meer!!

Bloghop

Ook What’s on mama’s mind doet mee met de #vtechbloghop. Zondag 5 november verklap ik waar je bij ons kans op maakt. Houd ook Instagram van What’s on mama’s mind en Vtech speelgoed in de gaten.

Yes! November staat voor de deur en dat kan maar één ding betekenen: de #VTech25jaarbloghop gaat van start! Wij kijken in ieder geval al ontzettend uit naar deze té gekke winactie waarbij wij samen met jou 25 dagen lang van de ene naar de andere #blogger hoppen en je zo kans maakt op één van de 25 weg te geven VTech producten. Houd onze pagina in de gaten om alles te weten te komen over de #VTech25jaarbloghop. @joyfromjoyce @maudkoekkoek @madebymalou @meervanmir.eu @mamaloublogt @moonoloog @go_or_no_go.nl @unicorns_and_fairytales @website4mama @kiddowz_blog @metmirjam @kreanimo @mamakletst @momambition.nl @mamasliefste @mizflurry @mamascrapelle @batboy.nl @marstyle78 @waarliefdewoont.nl @pinkitnl @mamasmind @thuisleven @zebrazonderstrepen @gewoon_wij_thuisonderwijs #bloghop #wiejarigistrakteert #VTech25jaar #Feest #Slingers #Confetti #VTech #Winnen #Winactie #Hieperdepiep #bloggers #mamablogger #mamablogger #review #speelgoed

A post shared by VTech (@vtechspeelgoed) on

Heel veel plezier en succes met het winnen van de leuke prijzen.

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

2 reacties op “Bloghop van Vtech speelgoed

    Linda

    (1 november 2017 - 09:22)

    Super leuk! Veel plezier ook tijdens deze super leuke VTech bloghop! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *