Blokken die praten; gekker moet het niet worden

Persbericht – Vtech is genomineerd door Speelgoed van het Jaar Nederland in de categorie 0-3 jaar met het Bla Bla Blocks – Speelhuis.

Speelsets komen tot leven met Bla Bla Blocks

vtech blocks

Eigenlijk is het de basis in ontwikkeling van ieder kind: spelen met blokken. Blokken van hout of plastic, voorzien van een kleurtje of juist niet. Vreemd dat echte innovaties in spelen totaal voorbijgingen aan spelen met blokken. Tot vandaag althans. Want dankzij VTech krijgt de vertrouwde basis van creatief denken, ruimtelijk inzicht en fantasie een compleet nieuwe dimensie! De Bla Bla Blocks reageren op bouwers. Spelenderwijs groeit hier iets moois!

Bla Bla Blocks komt in drie variaties op het thema bouwen. Met Bla Bla Blocks – Dieren, Bla Bla Blocks – Vrachtwagen en Bla Bla Blocks – Speelhuis (nu al genomineerd tot Speelgoed van het Jaar 2018 in Nederland!) oefenen peuters en kleuters fijne motoriek, taalontwikkeling, kleuren en creativiteit. In elke set zit slimme elektronica (het Bla Bla Point) waardoor de blokken, zodra ze worden geplaatst, grappige, maar ook leerzame reacties en knipperende lichtjes geven. Vrolijkheid krijg je op de koop toe.

Door meteen een complete lijn Bla Bla Blocks beschikbaar te stellen, limiteert VTech op geen enkele wijze de fantasie. Alles in de serie is compatible! Is je kleintje uitgespeeld met de eerste set, Bla Bla Blocks – Dieren, dan vergroot je zijn of haar speelwereld met de Bla Bla Blocks – Vrachtwagen en tenslotte met het Bla Bla Blocks – Speelhuis. Van die laatste is zelfs een robot of trein te maken. Eindeloos bouwen, verbanden leggen en verhalen verzinnen; spelen en leren wordt met de dag leuker!

De Bla Bla Blocks zijn verkrijgbaar vanaf medio september 2018.
Advies verkoopprijs: VTech Bla Bla Blocks Dieren € 19,95, Bla Bla Blocks Vrachtwagen € 32,95 en Bla Bla Blocks Speelhuis € 44,95.

Samenvatting
Review datum

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *