Boekreview: Slobber wil knuffelen

Elke avond voor het slapen gaan een verhaaltje voorlezen, doe jij dat ook? Hier is het vaste prik. Voor de zomervakantie (maar ook gewoon voor daarna) heb ik een aantal leuke kinderboeken uitgezocht. Je leest de reviews de komende weken op www.mamas-mind.nl.

boekreview slobber wil knuffelen

Slobber wil knuffelen

Slobber, een boomdraakje, wil graag knuffelen. Maar elfje Evi heeft daar helemaal geen zin in! Waarom eigenlijk niet? Ontdek waarom je beter niet met boomdraken kunt knuffelen. Zeker niet als ze Slobber heten… Bekijk hier het inkijkexemplaar.

Dit is een prentenboek dat in mei dit jaar is verschenen. Wat ik meteen al leuk vind zijn de tekeningen en kleine details, zoals het muisje, vlindertje en vogeltje dat je al vanaf de kaft en de binnenkantomslag ziet terug komen in het boek. “Zie jij het muisje?”, hoor ik mezelf dan geregeld vragen.

Het is een heel leuk en grappig verhaal. Dus voor jezelf is het boek ook vermakelijk om te lezen.

Het meisje Evi wil niet met het draakje Slobber knuffelen en daar heeft ze een heel goede reden voor. Slobber doet zelfs een beetje zielig, zou hij dan toch een knuffel krijgen? “Je doet net alsof je huilt, zodat ik je toch ga knuffelen. Daar trap ik niet in!” roept Evi.

boekreview slobber

Aandacht hebben mijn kinderen naar het verhaal van slobber zitten luisteren.

Over het boek

Auteur: Sean Julian
Uitgever: De Vier Windstreken
32 pagina’s
Formaat: 26,5 x 22,1 cm

slobber boek review

Prijs: € 14,95

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Boekreview: Slobber wil knuffelen
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *