Boost je immuunsysteem met RoseTulips

Ik kreeg een heerlijk pakketje thee en honing van RoseTulips onder het mom Boost je immuun systeem met RoseTulips. Nou in deze tijd willen we ons immuunsysteem allemaal wel een handje helpen. Goede je fruit en zeker groene groenten eten, vitamine D uit de zon halen en dus een kopje thee met honing van RoseTulips. Ik kan het wel waarderen.

Boost je immuunsysteem met RoseTulips

Boost je immuunsysteem met RoseTulips

De thee en honing zitten in een prachtig potje, dus die hoef je niet weg te stoppen in een kastje. Hoewel ik gek ben op koffie, drink ik nu ik continu thuis aan het werk ben, ook meer thee.

De thee van RoseTulips is handgemaakt en verkrijgbaar in allerlei smaken. De naam is een verwijzing naar de stad Amsterdam, desondanks komt oprichtster Yana oorspronkelijk uit Bulgarije.

Er wordt gebruik gemaakt van 100% natuurlijke melanges. Er zijn 3 verschillende labels: White, Black en Pink. Die staan voor natuurlijk ingredienten. White Label brengt je kalmte, Black Label Energie en de Pink Label thee, zoals ik ook mocht proberen draagt bij aan je immuunsysteem.

Boost je immuunsysteem met RoseTulips

Pink label thee

De thee die ik probeerde van RoseTulips heet Pink Label. Een combinatie van bessen, bloemen en gecrushte cacao bonen zorgen ervoor dat je gehydrateerd blijft

Rose Tulips Honeydew honey

Ik ben gek op honing en mijn kinderen ook. Ik ben niet echt een suiker mens, ook honing zal ik niet in mijn thee doen. Ik drink mijn koffie en thee zwart. Maar, ik vind honing heerlijk op een cracker of een rijstewafel. Net als mijn kinderen eigenlijk. De honing is 100% natuurlijk.
De honing komt uit Rila Mountain regio in Bulgarije.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *