Review | Etos Botanical Boost!

What's on mama's mind botanical boost etosDe Etos is een van de winkels die ik mis in mijn nieuwe buurt. Ik woonde altijd in het centrum en liep zo naar de stad als ik wat nodig had. Nu gaat dat niet meer zo makkelijk. Het centrum is nog steeds maar 10 minuten fietsen, maar ja dat kan ik nu even niet zo makkelijk met een kleintje van 2 maanden. Hier zit wel een apotheek en een supermarkt op loopafstand, maar dat is toch anders.

Ik heb altijd wel wat nodig van de Etos, van luiers tot vitamines en van make-up remover tot badproducten. Nu moet ik er echt aan denken, wanneer ik de stad ben, wat ik allemaal nodig heb. Toch een klein nadeel van onze verhuizing, de stad mis ik enorm. Gelukkig kan ik volgend jaar lekker met twee kleintjes op de fiets. Al vraag ik me af of shoppen dan zo’n succes wordt, haha.

Botanical Boost
Ik werd verwend met een paar producten uit een nieuwe luxe lijn van Etos: Botanical Boost. Er zijn drie lijnen beschikbaar, met hun eigen geuren. De totale lijn bestaat uit maar liefst 25 bijzondere producten.

Ze zijn nu verkrijgbaar in de winkel en graag laat ik je weten wat ik er van vind:

Uit de natuur
Wat ik heel bijzonder vind is de samenwerking die Etos aan ging met Hortus Botanicus Amsterdam, dé specialist op het gebied van Botanische collecties en plantwetenschap. Omdat bepaalde planten in staat je een bepaalde boost te geven, zijn er zes planten gekozen die dit doen; Voor elk moment van de dag zijn er bijpassende producten: Pure balance (jasmine & vanilla), Revitalizing flow (elderflower & raspberry) en Energetic rise (lime-mint).

Ik testte drie producten uit:

Lime & Mint shower gel (€ 3,49)
Allereerst, een pompje op een douchegel is superhandig. Dat is al een plus. Lime & Mint vind ik eenWhat's on mama's mind botanical boost goede keuze. Het is een hele frisse geur en het geeft door de mint ook een fris gevoel. Ik vind hem erg fijn. De groene fles is mooi, deze lijn staat lekker kleurrijk in je badkamer, die bij ons erg wit is normaal.

“Limoen en munt zijn geliefd vanwege hun frisse, opwekkende geuren. Beide planten staan bekend om hun verfrissende en verkwikkende werking.”

Elderflower & Raspberry shower foam (€ 4,99)
Een foam of schuim heeft mijn voorkeur over een douchegeld. Ik heb altijd het gevoel dat het het wat steviger is en je daardoor wat bewuster iets gebruikt. De geur is zoet en fris. Ik vind het een hele fijne combinatie. Dit is mijn favoriet.

Jasmin & Vanilla bath oil (€ 5,99)
Even wat tijd voor mezelf. We hebben een heel groot bad, dus ideaal om zelf even in te gaan liggen. Ik ben gek op vanille en de warme en zoete geur ervan. De badolie is zeker niet “te” zoet, vind ik. Het is echt een luxe product, om even weg te dromen in bad.

Ik vind het erg leuk wat Etos heeft gedaan. Drie fijne productlijnen met mooie geuren en producten. Ook de verpakkingen zijn luxe; strak en mooi. Een bijkomend voordeel, de producten zijn heel betaalbaar. Kortom, een must-have voor mama’s.

Zo en nou weer achter de kids aan rennen!

What;s on mamas mind limeWhat;s on mamas mind vanilla2What;s on mamas mind rapsberry2

 

 

 

 

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *