Broer en zus

imageVoor straks is het heel fijn dat ons kleine meisje een grote stoere broer heeft. Nu laat deze grote broer zijn zorgzame kant al zien.

Als hij haar hoort door de babyfoon dan rent hij naar de babyfoon toe, pakt deze en brengt deze naar ons. “Mimi, Mimi” roept hij dan, want zo heet ze voor hem.

Toen ze aan het huilen was kwam hij al meer dan eens met een speen of knuffeltje aangelopen. Als hij haar ziet moet hij lachen en zegt hij “aai”. Natuurlijk kan hij ook  ineens een dekentje van haar aftrekken of met een autootje over haar heen rijden. Dus we moeten goed oppassen.

Wat hij gisteren deed was wel zo superlief. Hij kijkt naar z’n zusje bij mij in armen. ” o jee!!” roept hij al wijzend uit. Ik kijk naar m’n dochtertje. Ze mist een sok. “O jee, sok verloren” zeg ik. Mijn zoontje zit al op de grond, hij trekt z’n sokken uit en geeft ze aan z’n zusje. Wauw wat lief!! En dat voor een kindje van 22 maanden, dat komt wel goed met die twee.

Please follow and like us:

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

1 reactie op “Broer en zus

    Auke

    (5 november 2015 - 11:11)

    Hoe lief….heerlijk. Geniet ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *