Broodtrommel kinderen met continurooster

De basisscholen zijn weer volledig open. Heerlijk voor de kinderen, hoewel we net gewend waren met zijn allen elke dag in huis door te brengen, is het ook wel weer een verademing om het huis weer af en toe op te kunnen ruimen. De kinderen hadden er zoveel zin in om weer met al hun vriendjes samen te zijn.

Bakfiets kopen Dolly Bakfiets

Gedurende de eerste opstartweken zaten ze met halve groepen op school. Waarbij ze buiten werden afgezet door hun ouders en vervolgens met hun eigen groepje en juf de school in gingen. We merkten dat dat eigenlijk best wel prettig was voor de kinderen. Met kleine groepjes heb je natuurlijk veel meer aandacht. Je merkte ook dat de juf veel meer opmerkte rondom de ontwikkeling. Dat de groep nu weer compleet is, dat verandert dat wel weer, maar de kinderen zijn wel weer heel blij met elkaar. Alle vriendjes weer samen.

Broodtrommel kinderen met continurooster

broodtrommel continurooster

Bij ons hadden de kinderen al een continurooster, maar voor heel veel scholen is het nu ingevoerd door de Coronacrisis. Ik ben zelf altijd erg blij geweest dat we de kinderen niet tussendoor hoeven op te halen, of opvang hoeven te regelen voor de lunch. Want, daardoor kun je gewoonweg langere werkdagen maken en het is ook rustiger voor de kinderen. Thuis lunchen is vaak toch wel haasten. Ophalen, eten, wegbrengen. Met weinig er tussenin.

De broodtrommels voor kinderen met een continurooster zijn wat meer gevuld uiteraard, dan wanneer je enkel fruit eet op school. In hun rugzakje gaat een Mepal broodtrommel met naam die Bineke van ByBineke voor mijn kinderen ontwierp. Inclusief een drinkbeker met naam. Lekker makkelijk, want met een naam erop zullen de kinderen ze niet gauw kwijtraken of verwarren met die van een ander kindje. Wat nemen mijn kinderen mee naar school in hun rugzak?

broodtrommel continurooster

Jongen, 6 jaar, groep 2

1 stuk fruit
3 of 4 boterhammen
1 drinkbeker met water
soms een ontbijtkoek of mini krentenbol

Meisje, 4 jaar, groep 1

1 stuk fruit
2 boterhammen
1 drinkbeker met water
soms een ontbijtkoek of mini krentenbol

ByBineke

ByBineke ontwerpt veel leuke producten voor kinderen, bijvoorbeeld de lunchtrommel, een drinkfles met naam een drinkbeker. Maar ook andere lunchartikelen en nog veel meer mooie items.

Please follow and like us:

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *