Doe je hond een voerbak cadeau voor dierendag

Op 4 oktober is het weer dierendag. Natuurlijk verwen jij je huisdier al elke dag, maar dan nog een beetje extra. Wij hebben helaas geen huisdieren, een hond zouden wijzelf en onze kinderen superleuk vinden. Helaas, zijn wij te weinig thuis om een hond te nemen. Gelukkig is daar Fender, onze oppashond. Fender is nu nog een pup, maar hij groeit als kool.

puppy met voerbak

Cadeau voor je huisdier op dierendag

Voor Fender hebben wij een dierendagcadeau, namelijk een gepersonaliseerde drink- en voerbak. Bulbby beperkt zich niet tot het personaliseren van relatiegeschenken en cadeaus voor ons, ze hebben ook een aantal leuke items voor je huisdier. Een mooie halsband bijvoorbeeld of deze grote voerbak, waar overigens ook een kleinere uitvoering van is, voor de wat minder grote honden.

Je kan een opdruk kiezen, je tekst bepalen en uit een aantal kleurcombinaties kiezen. Zo maak je in een handomdraai een gepersonaliseerde voerbak voor jouw grootste knuffel. Als Fender hier op bezoek komt pakken we een snackkom of slabak voor hem om zijn water of eten in te doen. Nu heeft hij mooi zijn eigen bordje om van te eten, dankzij het dierendagcadeau van Bulbby.

voerbak bulbby

Kinderen en honden

Een kind en een hond is vaak een geweldige combinatie. Kinderen zijn dol op de knuffels en vaak vinden honden het ook supergezellig met kinderen. Toch moet je voorzichtig zijn. Wij hebben daarom wel wat afspraken met de kinderen over honden gemaakt. Fender is nog een pupje dus daarmee ook vrij druk. Hij weegt al zo’n 12 kg en is dus geen kleintje. We hebben de kinderen uitgelegd dat ze, als de pup op hen afkomt, hun handen laag moeten houden met de handpalmen naar voren. Het pupje snuffelt dan aan hun handen en springt niet tegen ze op. Kleine kinderen kunnen als reactie namelijk hun handen omhoog richting hun gezicht doen, bijvoorbeeld om uit voorzorg hun gezicht te beschermen voor een opspringende hond. Dit lokt de hond echter juist richting de handen. Houd je de handen laag, dan blijft de neus laag en de pootjes op de grond.
Daarnaast mogen ze niet wegrennen. We hebben het ze al gezegd, dat ze zouden kunnen rennen wat ze willen, de hond is altijd sneller. Haalt hij ze in dan springt hij bovenop ze, om te spelen. Dus stil blijven staan en niet weg rennen.
Verder laten wij ze nooit alleen met de hond. Niet als pup, maar ook niet als grote hond. Hoe zeer wij onze honden ook kunnen vertrouwen, je kan er niet vanuit gaan dat er iets gebeurt wat de hond ineens doet laten happen. Kinderen kunnen de hond soms plagen, of per ongeluk op hun staart gaan staan. Misschien proberen ze wel een keer aan zijn oor te trekken. Je weet het nooit, zorg daarom dat je erbij bent, want een hond kan uit schrikreactie ineens happen en dan kan het helemaal mis gaan.

puppy juli bulbby

Daarnaast hebben we nog wat afspraken:

  • Kom nooit tussen een hond en zijn voerbak in. Laat een hond die eet of drinkt gewoon met rust.
  • Aai geen honden die je niet kent of waar je niet bij het baasje hebt gevraagd of je hem kunt aaien.
  • De hond niet wakker maken als hij slaapt.

Voorlopig genieten wij nog van onze oppashond en hopelijk over een paar jaar een eigen hond. Wat gaan jullie doen met dierendag? Vergeet je trouwe viervoeter niet, ga je voor een gepersonaliseerde dierenpenning, halsband of voerbak?

 

 

 

 

 

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Gepersonaliseerde voerbak Bulbby
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *