Bunnie vs Monkie 5

De echte Bunnie vs Monkie fans zaten al te wachten op het vijfde deel in de serie Bunnie vs Monkie. Bunnie vs Monkie 5 En de terugkeer van de lijpe das is weer even grappig als de eerdere vier delen van deze grappige graphic novels.

Bunnie vs Monkie

Bunnie vs Monkie 5

Het vijfde spannende deel van de Bunnie vs Monkie-serie tilt de chaos in het bos naar een geheel nieuw niveau. Ben je gek op heerlijke onzinnige grappen en streken? Dit is jouw boek! De voortdurende strijd tussen de onverschrokken Bunnie en de knotsgekke Monkie krijgt een onverwachte wending wanneer een nieuwe speler het veld betreedt: Lijpe Das! Hij is vastbesloten om het bos over te nemen – een plan dat verdacht veel lijkt op dat van Monkie… Bunnie en Monkie staan voor een onverwachte uitdaging: samenwerken om deze nieuwe dreiging het hoofd te bieden. De vraag is: zal dat wel goed gaan?

‘Bunnie vs Monkie’ is een onweerstaanbare, compacte graphic novelserie vol hilarische avonturen met een aap en een konijn in de hoofdrol. Deze droogkomische korte stripverhalen, getekend door Jamie Smart, bieden leesplezier voor alle leeftijden. Als je fan bent van ‘Dog Man’ zul je zeker genieten van de avontuurlijke en hilarische wereld in de Bunnie vs Monkie-serie. De boeken van ‘Bunnie vs Monkie’ zijn geschikt voor 8 jaar en ouder.

artikel items

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *