Buurman & Buurman allerlaatste bioscoopfilm

Begin december 2020 plaatste ik deze blog over Buurman & Buurman – Bakken en Grillen de allerlaatste bioscoopfilm! Maar eindelijk is hij er dan echt, sinds 5 juni draait de film in de bioscoop! Ter ere van de nieuwe film heb ik binnenkort een leuke winactie met 2 bioscoopkaartjes en een Buurman en Buurman memory spel en puzzel! @mamasmind

A je to! De leukste buurmannen van de wereld zijn terug in hun allerlaatste bioscoopfilm Buurman & Buurman – Bakken en Grillen. Dat klinkt leuk, maar ook heel treurig hoor: Buurman & Buurman allerlaatste bioscoopfilm, terwijl ze zo grappig zijn. Mijn kinderen zijn naar meerdere Buurman & Buurman films geweest in de bioscoop de afgelopen jaren: Buurman & Buurman winterpret en Buurman & Buurman experimenteren er op los.

Buurman & Buurman allerlaatste bioscoopfilm

Buurman & Buurman allerlaatste bioscoopfilm

Op 10 januari verschijnt het allerlaatste bioscoopavontuur van ieders favoriete buurmannen in de Nederlandse bioscopen. In Buurman & Buurman – Bakken en Grillen staan de klungelige buurmannen opnieuw klaar om nieuwe problemen aan te pakken, die voornamelijk door zichzelf veroorzaakt worden. De film, met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen die de karakters tot leven brengen, is vanaf 20 januari 2021 te zien in de Nederlandse bioscopen. Speciaal voor de allerkleinsten is er op 10 januari 2021 een voorpremière tijdens de kleuterbios en minimornings. 

Al jarenlang is het dolkomische duo grote favoriet bij kinderen en volwassenen. Na bijna 45 jaar schitteren ze niet alleen op TV en in de bioscopen, maar hebben ook een heel eigen lijn van onder andere (educatieve) spellen en boeken.

De allerlaatste bioscoopfilm belooft opnieuw een hilarisch avontuur. De twee charmante, maar zeer onhandige buren beginnen net als altijd vol enthousiasme aan klusjes, maar helaas loopt het weer niet op rolletjes. Ook nu weten ze samen tot een oplossing te komen, vooral door slim te zijn en goed samen te werken. Val jij van je stoel van het lachen?

Releasedatum: 5 juni 2021
Leeftijd: Alle leeftijden
Speelduur: +/- 60 minuten

Buurman & Buurman spelletjes

buurman en buurman spelletjes

Van de populaire buurmannen zijn heel leuke spelletjes gemaakt. Het kan wel de allerlaatste bioscoopfilm zijn, maar je kan nog heel lang met Buurman en Buurman spelletjes spelen. Zelf hebben we thuis een leuke blokkentoren, waarbij je net als bij jenga blokjes uit de toren moet trekken en bovenop de toren moeten stapelen. Daar beleven we al jaren veel plezier aan. Voor de allerkleinsten is er de Buurman en Buurman puzzel en Buurman en Buurman Memory. Buurman en Buurman memory is de perfecte geheugentrainer voor peuters. Waar lag dat kaartje ook alweer? Even goed nadenken…hier? of hier?

Winactie Buurman&Buurman

Win: Buurman&Buurman bioscoopkaartjes (2x) en memory en puzzel
Wanneer: 16 t/m 21 juni 2021
Hoe: Laat weten dat je meedoet door een reactie achter te laten. Lees de disclaimer voor de voorwaarden van de winactie

Te koop op dvd: Buurman & Buurman experimenteren er op los bij bol.com
of Buurman & Buurman winterpret op dvd bij bol.com

Te koop op dvd: Buurman & Buurman experimenteren er op los bij bol.com
of Buurman & Buurman winterpret op dvd bij bol.com

Summary
Event
Buurman & Buurman – Bakken en Grillen
Location
Nederland,
Starting on
tba
Ending on
tba
Description
Buurman & Buurman allerlaatste bioscoopfilm
Offer Price
EUR 6.50

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

20 gedachten over “Buurman & Buurman allerlaatste bioscoopfilm

 • 21 juni 2021 om 21:00
  Permalink

  Nog steeds kijken mijn man en ik samen naar Buurman en buurman.

  Beantwoorden
 • 21 juni 2021 om 20:53
  Permalink

  Ik doe graag mee voor een enorme Buurman en Buurman fan.
  Hij is helemaal dol op deze klunzige klusjesmannetjes.
  Ik volg bloglovin en doe graag mee voor hem.

  Beantwoorden
 • 21 juni 2021 om 19:23
  Permalink

  Super leuk, als ik win ga ik (mama) met onze jongste zoon naar onze favoriete mannen Buurman en Buurman. Dat wordt samen heel gezellig en veel lachen.

  Beantwoorden
 • 21 juni 2021 om 19:09
  Permalink

  Onze dochter heeft het nog steeds over de vorige film van Buurman en Buurman, die hebben we ook in de bioscoop gekeken.

  Beantwoorden
 • 21 juni 2021 om 19:08
  Permalink

  Mijn zoontje is dol op buurman en buurman, leuk om hem hiermee te verrassen. Gezellig samen naar de bios nu het eindelijk weer mag en thuis de spelletjes spelen!

  Beantwoorden
 • 21 juni 2021 om 18:36
  Permalink

  Ik heb 2 mini buurman en buurmannetjes
  Mijn kleinzoontjes Kaylen en Daley.
  Ze klussen er met opa Léon op los.
  Zelf vinden we Buurman en Buurman ook hilarisch & grappig

  Beantwoorden
 • 21 juni 2021 om 18:15
  Permalink

  voor mijn kleinzoon die vind de 2 buurmannen heel erg leuk

  Beantwoorden
 • 21 juni 2021 om 08:23
  Permalink

  Leuke acite onze zoon fabiano vind buurman en buurman echt heel grappig hij moet zo om lachen om die 2 ik doe mee voor hem kunnen we samen naar de film gaan

  Beantwoorden
  • 21 juni 2021 om 19:16
   Permalink

   Onze kinderen zijn nog nooit naar de film geweest, ik zou ze graag eens meenemen! En welke film is er nou leuker voor onze zoon, die op school bekend staat als de helft van dit klussende duo:-)

   Beantwoorden
  • 21 juni 2021 om 19:14
   Permalink

   Ooooh daar wil de grootste Buurman en Buurman fan (m’n zoontje) naartoe! Nog nooit in de bioscoop geweest, dus dit zou de perfecte eerste keer zijn! Ik doe mee 🙂

   Beantwoorden
 • 21 juni 2021 om 06:59
  Permalink

  Oh mijn zoon van bijna 3
  wil de hele dag “klussen”. Loopt met zijn boormachine door het huis. Hij kijkt graag buurman en buurman. Benieuwd hoe hij een grote bioscoop vindt en de spelletjes!

  Beantwoorden
 • 21 juni 2021 om 05:39
  Permalink

  Voor mijn grootste buurman en buurman fan. Elke dag wordt hier buurman en buurman gekeken. Sommige stukjes weet hij al prcs wat er komt. Wat zou het leuk zijn om voor het eerst naar de film te gaan naar zijn favoriete buurmannen en bij thuis komst lekker spellentjes te kunnen doen 🤞 voor mijn 4 jarige Stefano.

  Beantwoorden
 • 20 juni 2021 om 18:18
  Permalink

  Top film om mijn dochter met haar opa naar toe te laten gaan. Mijn vader was vroeger timmerman en klust graag bij mensen thuis. Mijn dochter roept altijd “Opa!” als ze buurman en buurman ziet.

  Beantwoorden
 • 20 juni 2021 om 14:06
  Permalink

  Super leuk! Ik heb hier een grote buurman en buurman fan in huis die nog nooit in de bioscoop is geweest, dit zou dus te gek zijn voor hem!

  Beantwoorden
 • 20 juni 2021 om 13:26
  Permalink

  Mega fans hier van Buurman en Buurman! Alles gezien in de bios! Kunnen niet wachten op de nieuwe!!!!! Fingers crossed 😉

  Beantwoorden
 • 20 juni 2021 om 13:05
  Permalink

  Blijft leuk Buurman en Buurman, word altijd hard gelachen om hier. Dus ik doe graag mee!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *