Buurman & Buurman allerlaatste bioscoopfilm

A je to! De leukste buurmannen van de wereld zijn terug in hun allerlaatste bioscoopfilm Buurman & Buurman – Bakken en Grillen. Dat klinkt leuk, maar ook heel treurig hoor: Buurman & Buurman allerlaatste bioscoopfilm, terwijl ze zo grappig zijn. Mijn kinderen zijn naar meerdere Buurman & Buurman films geweest in de bioscoop de afgelopen jaren: Buurman & Buurman winterpret en Buurman & Buurman experimenteren er op los.

Deze bioscoopfilm wordt doorgeschoven, een nieuwe datum is bij de redactie nog niet bekend.

Buurman & Buurman allerlaatste bioscoopfilm

Buurman & Buurman allerlaatste bioscoopfilm

Op 10 januari verschijnt het allerlaatste bioscoopavontuur van ieders favoriete buurmannen in de Nederlandse bioscopen. In Buurman & Buurman – Bakken en Grillen staan de klungelige buurmannen opnieuw klaar om nieuwe problemen aan te pakken, die voornamelijk door zichzelf veroorzaakt worden. De film, met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen die de karakters tot leven brengen, is vanaf 20 januari 2021 te zien in de Nederlandse bioscopen. Speciaal voor de allerkleinsten is er op 10 januari 2021 een voorpremière tijdens de kleuterbios en minimornings. 

Al jarenlang is het dolkomische duo grote favoriet bij kinderen en volwassenen. Na bijna 45 jaar schitteren ze niet alleen op TV en in de bioscopen, maar hebben ook een heel eigen lijn van onder andere (educatieve) spellen en boeken.

De allerlaatste bioscoopfilm belooft opnieuw een hilarisch avontuur. De twee charmante, maar zeer onhandige buren beginnen net als altijd vol enthousiasme aan klusjes, maar helaas loopt het weer niet op rolletjes. Ook nu weten ze samen tot een oplossing te komen, vooral door slim te zijn en goed samen te werken. Val jij van je stoel van het lachen?

Releasedatum: 20 januari 2021 l voorpremière op 10 januari 2021
Leeftijd: Alle leeftijden
Speelduur: +/- 60 minuten

Te koop op dvd: Buurman & Buurman experimenteren er op los bij bol.com
of Buurman & Buurman winterpret op dvd bij bol.com

Summary
Event
Buurman & Buurman – Bakken en Grillen
Location
Nederland,
Starting on
tba
Ending on
tba
Description
Buurman & Buurman allerlaatste bioscoopfilm
Offer Price
EUR 6.50

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *