Buurman & Buurman Winterpret kleuterbios bij Kinepolis

Buurman & Buurman vind ik een van de weinige televisieprogramma’s voor kinderen, die ik zelf ook superleuk vind om te kijken. Goed nieuws als jij dat ook vindt en anders alleen voor alle peuters en kleuters: binnenkort wordt er weer flink op los gestunteld in de nieuwe film Buurman & Buurman Winterpret.

buurman & buurman kleuterbios

Naar de Kleuterbios met jouw peuter of kleuter

Voor kinderen van 3 tot 6 jaar is de Kleuterbios bij Kinepolis helemaal geschikt. Misschien gaat jouw kind wel voor het eerst naar de film, het licht in zaal staat gedimd aan en het geluid is iets zachter dan normaal. Dit zorgt er voor dat het (eerste) bezoek voor peuters en kleuters niet al te spannend is. Zo kunnen ze volop geniet van de film Buurman & Buurman Winterpret! De Kleuterbios is dus de ideale gelegenheid voor een (eerste) bioscoopbezoek van jonge kinderen. Bij binnenkomst krijgen ze limonade en een snackje, een en al feest dus.

Na de film – waarin de winter allerlei spannende uitdagingen oplevert voor Buurman & Buurman – gaat elke jonge bezoeker naar huis met een echt filmdiploma en een leuke goodiebag. Verzeker jezelf vast van tickets en verras jouw zoon of dochter met het leukste filmuitje van dit najaar, en een onvergetelijke herinnering aan de bioscoop!

Praktische info Buurman & Buurman Winterpret! Kleuterbios

Zondag 18 november
10:00 uur inloop, 10:30 uur start film
Duur: nog onbekend
Tickets: € 8,00
Speciaal voor kinderen van 3 tot 6 jaar
Te zien bij Kinepolis Almere, Breda, CineMagnus Schagen, CineMeerse Hoofddorp, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Huizen, Jaarbeurs Utrecht, Oss, Zoetermeer

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *