Cadeau inspiratie met Holiday Toy List van Amazon

Het winterseizoen is er weer, de maand met de gezelligste dagen. Sinterklaas en Kerst. Natuurlijk kom je hier, op mama’s mind, weer de leukste cadeautips tegen. Een nieuwe tip dit jaar, want Amazon komt dit jaar met een Holiday Toy List en een mega grote Sinterklaascadeaulijst. Laat het nou zijn dat ik zelf nog nooit wat bij Amazon had besteld. Nou, da t is niet helemaal waar. Ik had weleens cadeaubonnen bij Amazone besteld, maar nog nooit de Sinterklaascadeaus. Dus ik was zelf ook heel nieuwsgierig. Ik deel graag een overzicht van wat je terug vindt op deze mooi feestdagenlijst van Amazon.

Holiday Toy List Amazon

Amazon heeft deze winter de mooiste cadeaus voor kinderen van alle leeftijden, zodat je deze bijzondere momenten kunt vieren. Deze maand is Sinterklaas weer in het land en Amazon inspireert je graag met de enige echte Holiday Toy List van die de leukste kindercadeautjes voor iedere leeftijd biedt. Amazon heeft een groot assortiment met de diverse en exclusieve cadeaus, spellen en speelgoed.

Als je de link hierboven volgt, dan kom je op Amazon.de (Duitsland) en vervolgens staat er /nl.

Houtenspeelgoed

http://www.bobbery.amsterdam/holidaytoylist
Little Dutch – Amazon Holiday Toy List

Op de Holiday Toy List van Amazon staat een mooie verzameling aan houtenspeelgoed.

Van een houtenbalbaan en rammelaars tot de Little Dutch houten regenboog. Maar ook voor wat oudere kinderen, de wiebeltoren. Houtenspeelgoed is bij veel ouders populair. Buiten dat het er mooi uitziet, is het duurzaam speelgoed en dat is een zeer positieve trend die we de afgelopen jaren zien groeien.

Buitenspelen

Inline Skates Holiday Toy List Amazon
Inline Skates – Holiday Toy List Amazon

Hoewel er niet alle dagen het er het weer naar is, is buitenspelen voor kinderen heerlijk. Op de Holiday Toy List is hier ook een mooie verzameling van aanwezig. van een loopfiets, tot skeelers of een kinderhelm.

Gadgets

robot kit Holiday Toy List Amazon
Robot Kit Holiday Toy List Amazon

De populaire gadgets die we op de Holiday Toy List van Amazon terug vinden zijn de Vtech Kidizoom Smart Watch en de Kidizoom Duo (kindercamera), maar ook twee robots.

Bouwen

LEGO Star Wars Holiday Toy List Amazon
Lego Star Wars – Holiday Toy List Amazon

Voor de bouwers is er lego en Fisher Price. Wij hebben thuis echte bouwers, gek op Lego en Duplo. Daarom sprong voor ons het Lego er ook wel meteen uit. De Ninjago bouwdoos gaat hier in de schoen deze week. De grote Lego Star Wars-set is een mooie wens voor 5 december. Of zal de kerstman dit jaar ook wat onder de kerstboom plaatsen?

Poppen en knuffels

LOL Holiday Toy List Amazon
L.O.L. Surprise Doll – Holiday Toy List Amazon

Voor kleintjes die gek zijn op knuffelen is er Elmo, of heb jij er eentje die gek is op het stylen van de fashionable L.O.L. Surprise Dolls? Ook deze vind je terug op de Holiday Toy List van Amazon.

Sinterklaas en Kerst inkopen bij Amazon

De Holiday Toy List van Amazon heeft een mooie selectie gemaakt van heel divers speelgoed in verschillende prijsklassen en voor verschillende leeftijden. Een mooi overzicht. Waar ga jij voor dit jaar?

Please follow and like us:

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *