Cadeautips voor een vijfjarige

Kleurboek eenhoorn

Dan word je 5 jaar; wat is nou een fantastisch verjaardagscadeau voor een grote kleuter van die leeftijd? Wat dacht je van een skelter of een fiets? Natuurlijk, zijn dat een heel leuk cadeaus. Voor een wat minder groot budget is er ook genoeg keuze: hierbij drie leuke, kleinere, tips voor een cadeau voor een jongen of meisje van vijf jaar. Bekijk ook de blog van Cynspirerend met haar kinderspellen top 10.

Crazy Aaron’s Thinking Putty

Crazy Aaron putty speelklei

Crazy Aaron’s thinking putty is een geweldige speelklei of kneedgum, eigenlijk is er niet echt een letterlijke vertaling het is Putty. Je denkt in eerste instantie misschien aan slijm, maar dat is het zeker niet. Het is speelklei dat absoluut niet gevaarlijk of giftig is voor kinderen.

Het kan stuiteren. Het droogt niet uit, het komt in heel veel kleuren. Geurloos en niet vettig, dus geen vieze vlekken. Het is fijn om als een soort stressbal te gebruiken, maar ook gewoon heel leuk om mee te spelen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Crazy Aaron putty speelklei

De producten worden ter plaatse gemaakt in de USA, en hun fabriek stelt ook mensen te werk met zowel mentale als fysieke handicaps.

Het komt in een mooi potje en heel fijn in je handen. Heel erg leuk voor die kleintjes om mee te spelen!

Mudpuppy, Zoek en vind puzzel dino’s (64 stukjes)

Dinosaurus puzzel zoek en vind

Dat we van puzzelen houden bij ons in huis dat heb je wellicht al gelezen. We maakten met kerst de mooie Crocodile Creek puzzels. Deze dinopuzzel wordt ook met veel plezier ontvangen door onze vijfjarige. Je mag niet alleen een puzzel maken, maar ook de dino’s op de rand van de puzzel zoeken in je gemaakte puzzel. Mooi twee spellen in één.

Vind en zoek puzzel dinosaurus

Deze puzzel is erg leuk en geeft lang speelplezier aan een vijfjarige!

Colouring set Unicorn Magic

Kleurboek eenhoorn

De colouring set Unicorn Magic is een heel leuk boekje met stiften en kleurplaatjes in één. Handig om mee te nemen, maar ondertussen ook superleuk en mooi. Tiger Tribe is een merk dat “portable play” hoog in het vaandel draagt. Sets die je makkelijk overal kan meenemen om je kids te entertainen, bijvoorbeeld wanneer je uiteten gaat of op reis gaat. Heel handig om op je schoot te pakken en lekker te kunnen tekenen.

Magic colouring set eenhoorn

Ook zeer makkelijk op te ruimen en te bewaren. Er zijn veel verschillende varianten, dus niet alleen voor meisjes of alleen voor jongens!mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *