Cadeautips voor moeder voor Kerst

Sinterklaas is net het land uit, maar we zijn al weer druk bezig voor Kerst. Hoe Sinterklaas meer voor kinderen is, merk ik dat rondom Kerst vooral volwassenen ook cadeaus krijgen. Maar wat shop je nou voor je moeder? Ik heb 7 cadeautips voor je, ideeën die ik kreeg van andere moeders, voor een mooi geschenk onder de kerstboom. Heb jij ook nog tips, voeg ze toe aan de reacties.

kerstboom

1. Verzorgingsproducten

dove wintercare

Verzorgingsproducten doen het altijd goed. Denk aan Kneipp, of Dove. Koop een fijne uitgebreide set, kan ze goed de winter mee door.

2. Koffie abonnement

Is je moeder gek op koffie drinken? Dan zou een koffieabonnement wel wat kunnen zijn. Bij Dauphine Coffee kun je de Dauphine box krijgen, waarbij je elke maand koffiebonen van een andere branderij uit Nederland ontvangt. Dit maakt het supermakkelijk om altijd hoge kwaliteit koffiebonen te hebben. En het is ook nog eens leuk om zo onder het genot van een kopje koffie over goede koffie te praten.

What's on mama's mind lindanieuws koffie

3. Horloge

Arm candy, vrouwen zijn er gek op. Een mooie horloge zal niet misstaan onder de kerstboom en vervolgens om je moeders arm. Shop mooie Dames horloges via My-Jewellery.

4.  Bloemen of plantenbon

Bloemen in huis zijn altijd een goed idee. Fleurt het huis op en het ruikt lekker. Een abonnement op Bloomon is zeker de moeite waard. Elke maand of elke twee weken een verse bos bloemen. Een bon van de Intratuin doet het hier ook altijd goed.

5. Chocolade

What's on mama's mind kwarktaart

Het is toch algemeen bekend dat vrouwen gek zijn op chocolade, dus ga naar de patisserie en shop een grote doos vol bonbons of andere lekkere chocolaatjes. Zoetigheden met kerst doen het altijd goed.

6. Wijn

Shop je wijn niet in de supermarkt, maar ga naar een lokale wijnhandel en zoek een fijne fles wijn uit.

7. Vraag maar! Een spel voor moeder en kind

Vraag maar

Vraag maar! Is een vragenspel voor een leuk en persoonlijk gesprek met je kind. Moeder dochter, of moeder zoon, maar er is ook een variant voor vaders met hun kinderen. Er staan leuke vragen in die je aan je kinderen kan stellen en zij aan jou. Goed voor een persoonlijk gesprek.

 

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *