Cadeautips voor vaders

Ben jij op zoek naar cadeautips voor vaders, voor een verjaardag, Sinterklaas of Kerst? Dat was ik ook, een cadeau voor mijn vriend namens mijzelf, maar ook een leuk cadeau namens de kinderen. En ik zet graag een aantal op een rijtje voor je:

Hemd voor Hem

Alvast ter voorbereiding op de feestdagen of gewoon voor elke dag, een nieuw overhemd. Bij Hemd voor Hem hebben ze de leukste mannencadeaus, van een mooie overhemd tot sokken. Zelf vind ik de cadeaupakketten die je daar kunt shoppen ook erg leuk. Een pakket met Happy Socks of een boxershot met bijpassende sokken.

hemd voor hem overhemd

Wij zochten voor de verjaardag van ‘papa’ een mooi overhemd uit. Een ‘slim fit’ mooi slank getailleerd overhemd, ik vind het donkerblauw ook altijd erg mooi staan. Dit overhemd is van het merk Seidensticker. Mocht je man een stropdassendrager zijn, dan kun je daar ook een leuke stropdas bij uitzoeken. Hier wordt niet vaak een stopdas gedragen, een enkele keer, bijvoorbeeld bij een bruiloft.

Pooltafel

Oké, waarschijnlijk past hij niet bij iedereen is huis. Maar best een leuk idee toch, een pooltafel? Hoe leuk is een pooltafel op zolder? Natuurlijk ook een beetje voor jezelf. Vroeger ging ik heel vaak poolen. Ik denk dat ik rond de 16 jaar oud was, dat we regelmatig met vrienden naar het poolcafé gingen. Ook samen met mijn vriend zijn we nog weleens gaan poolen, maar het is wel lang geleden. Erg leuk om te doen wel, ik zou wel weer even moeten oefenen.

Uiteraard wel een wat prijziger cadeau dan een avondje naar de film om voor een overhemd of paar sokken. Je vindt ze vanaf ongeveer 200 euro.

Naar de film

Er draaien weer leuke films in de bioscoop. Sowieso, vind ik, dat je dat vaker aan het eind van het jaar hebt. Een superhelden film:  VENOM draait vanaf 3 oktober in de bioscoop, in 3D, IMAX 3D en Dolby Cinema.
Of vindt hij het juist leuk om te gaan naar Johnny English Strikes Again. Zelf lijkt mij de film A Star is Born met Bradley Cooper en Lady Gaga heel gaaf.

Genoeg keuze, lekker een avondje uiteten en een filmpje pakken dus!

Nintendo Super Mario Party

Een gamer thuis? In dat geval is de Nintendo Switch echt een aanrader. Nu is Super Mario Party vernieuwd voor Nintendo Switch.

De originele bordspelstijl is vernieuwd en bevat nu meer strategische elementen, zoals specifieke dobbelblokken voor elk personage. De game heeft ook compleet nieuwe manieren om te spelen, waaronder minigames die je met de Joy-Con-controller kunt spelen en nieuwe spelstanden voor dolle pret met je gezin en vrienden.

Je speelt, net als bij de meeste traditionele bordspellen, met maximaal vier spelers en elke speler krijgt om en om de beurt, waarbij je zo snel mogelijk over het bord moet racen en naar sterren moet zoeken. Je kunt ook twee Nintendo Switch-systemen aan elkaar koppelen en genieten van de dynamische speelstijl, zoals in de Keetkamer. En voor de eerste keer in de serie kun je het opnemen tegen andere Mario Party-fans in een nieuwe online-minigamestand.

Wat zijn jouw tips?

 

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Vaderdag en verjaardag cadeautips vaders
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *