Cakesmash met tweeling

Denise werd bijna 1 jaar geleden moeder van een tweeling, twee meisjes, Mila & Jade. Eerder schreef ze op What’s on mama’s mind over haar tweelingdochters. Nu worden haar dochters al bijna 1 jaar en organiseerde ze een cakesmash fotoshoot.

Oktober

Oktober? Ja, oktober! En ja, ik weet dat het nog geen oktober is, maar ik ben al twee maanden bezig met toeleven naar oktober. Ik weet niet waarom, want heel stiekem vind ik eigenlijk dat het veel te snel is gegaan. Ruim een jaar geleden ging met verlof om mijn laatste weken thuis verder te broeden. En nu, nu zijn mijn kleine baby’s alweer bijna een jaar.

tweeling cakesmash

Ik ben een idioot met mijlpalen, alles wat je kunt vieren moet in mijn ogen gevierd worden. Niet alleen tanden, lachjes, eerste tranen, maar ook een half jaar en natuurlijk ook de eerste verjaardag. In mijn hoofd ben ik al maanden bezig om te bedenken wat ik nu precies wil voor de eerste verjaardag van de meisjes, inmiddels ben ik eruit maar wil ik het nog niet verklappen. Zodra de uitnodigingen de deur uit zijn deel ik het natuurlijk direct, maar voor nu houd ik het nog even achter gesloten deuren.

Dat eerste jaar is echt voorbij gevlogen. Het afgelopen jaar zijn er zoveel ‘eerste keren’ geweest en hebben ze zo ongelofelijk veel geleerd, niet normaal. Ik weet ook niet zo goed of ik er aan kan wennen dat mijn kleine meisjes straks niet zo klein meer zijn. Uiteraard heb ik geen keus en zal ook het tweede jaar heel leuk worden, maar toch denk ik dat er nog wel een paar traantjes zullen vloeien.

Mila en jade tweeling van tweetegelijk

 

Ik hoor een aantal denken, leuk zo een eerste verjaardag, maar daar krijgen ze toch niets van mee. Nee, dat weet ik, en daarom komt er een fotografe! Want natuurlijk wil ik mooie foto’s en aangezien ik denk dat ik daar zelf de tijd niet voor ga nemen heb ik gevraagd of een andere toffe mamma dat voor mij wil doen. Ondanks dat ze niets van hun eerste verjaardag mee zullen krijgen vind ik het nu eenmaal te leuk om te organiseren, te plannen, creatief te zijn en leuke dingen te bedenken. En aangezien zij er nog niets aan hebben zal ik er over schrijven, zal ik vragen de gasten iets te laten schrijven en proberen de dag zo levendig mogelijk te laten zijn als zij straks iets ouder zijn.

Cakesmahs tweeling wordt 1 jaar

 

Wie jarig is trakteert en met dien verstande is de week van 9 oktober dan ook een echte feestweek. In samenwerking met diverse shops mag ik onwijs veel leuke artikelen weggeven. De voorbereidingen voor het eerste feestje worden getroffen en ik hoef die week niet te werken. Alles draait om feest, feest, feest! Want zeg nu eerlijk, het leven als moeder is toch een feestje? Of tenminste, meestal! Of dan in ieder geval van een moeder op de dag dat haar kindjes één worden?

Op de blog Twee Tegelijk schrijft Denise over haar ervaringen als moeder van een tweeling. Op What’s on mama’s mind is het in oktober ook feest, net als afgelopen jaar. Dit jaar wordt de dochter van blogger Kim namelijk alweer 2 jaar!

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *