Campground Twente: slapen tussen bunkers

Vakantie, het is waar we allemaal naar snakken. Heerlijk even bijkomen van dat bizarre jaar. Gisteren bleken er nog geen versoepelingen mogelijk, tijdens de persconferentie van 23 maart. Op vakantie naar het buitenland dit jaar, de kans wordt steeds kleiner. Gelukkig zijn er geweldige initiatieven binnen Nederland. Zo ook de mogelijkheid om in luxe slapen tussen Koude Oorlog bunkers op Campground Twente bij Vliegveld Twenthe (vlak buiten Enschede).

Tank op vliegveld campground twente

Campground Twente

Tijdens de tweede wereldoorlog was Vliegveld Twenthe een zwaarbewaakte plek door de Duitse Luftwaffe. Niet lang daarna werden de gebouwen onbruikbaar gemaakt en het landschap van vliegveld Twenthe opnieuw ingericht. Op het bunkerpark kwamen zwaarbeveiligde bunkers voor de opslag van munitie voor tijdens de Koude Oorlog. Tientallen jaren later is de bunkerstrip niet meer in gebruik, maar staan er nog steeds de zwaarbeveiligde bunkers, vol begroeid met groen. Een spannende omgeving met veel historische verhalen. En nu maken we deze historische bunkerstrip klaar voor een unieke pop-up glamping met tientallen tenten, Campground Twente. We laten de historische setting in zijn waarde, maar kleden het geheel aan met hippe glamping tenten, elke avond een sfeervol foodtruck festival, een gezellige vuurplek en bijpassende activiteiten.

Campground Twente

Vlak buiten Enschede vind je Vliegveld Twenthe. Een historische plek, omringd door een bosrijke omgeving waar mensen kunnen genieten van schitterende wandel- en fietsroutes. Vanaf vrijdag 23 april tot en met de zomervakantie opent Vliegveld Twenthe haar deuren voor de tijdelijke glamping; Campground Twente. Waar gasten een van de tientallen tenten kunnen huren en niet alleen genieten van een hele bijzondere slaapplek, maar ook van een activiteitenprogramma dat gekoppeld is aan het bijzondere thema van deze locatie, de Koude Oorlog.

Campground Twente

Het thema ‘De Koude Oorlog’ ervaar je door de bijzondere omgeving, maar ook middels rondleidingen met prachtige verhalen en activiteiten voor het hele gezin. Op de dagen dat de kinderen vrij hebben worden er onder meer lasergame of NERF gun wedstrijden georganiseerd, de kleintjes kunnen mijnen zoeken in de zandbak en nog veel meer leuks. Alles vanzelfsprekend aangepast aan de op dat moment geldende corona maatregelen.

Campground Twente

Qua food kunnen gasten culinair genieten, elke avond is er een food truck belevenis. Lekker en werelds eten. Je hoeft alleen je tas nog maar te pakken. Wij zorgen ervoor dat je tas na een bezoek aan deze unieke omgeving gevuld wordt met unieke ervaringen!

Campground Twente

Een eenmalige belevenis op een wel hele historische plek, Campground Twente. Kom je benen strekken en optimaal genieten van deze bijzondere historische plek in de Twentse natuur. Kijk voor meer informatie op www.campgroundtwente.nl

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *