Campus Boxje MyMepal review

What's on mama's mind mymepal bakje3Bij een lunchbox campus midi kun je nu een heel handig campus boxje bijbestellen voor slechts € 2,50. Deze korting is geldig tot en met 31 maart 2016. Lees hieronder door voor de kortingscode.

Lunchbox
Mijn kleintjes hebben allebei al een handige lunchbox en drinkbeker van MyMepal. Ze zijn ontzettend leuk, doordat je ze zelf kunt personaliseren. Maar ze zijn vooral ook reuze handig. Toen ik hoorde dat er nu ook een campus boxje besteld kan worden, was ik meteen enthousiast. Naar gymles van mijn zoontje gaat standaard een stuk fruit mee. Het liefst heb ik deze thuis al even geschild, zodat het niet zo enorm knoeien wordt tijdens de pauze.
Een mandarijn of een stuk peer zijn momenteel favoriet. Al zal dat voor de mandarijnen niet lang meer gelden, want ik vind ze deze tijd van het jaar een stuk minder lekker. Dan komen er weer aardbeien, blauwe bessen of framboosjes in.What's on mama's mind mymepal bakje2

Ik vind het een fantastische uitvinding. Het boxje voelt stevig aan en lijkt onbreekbaar, daarnaast kan het gewoon in de vaatwasser. Dat is voor mij wel een voorwaarde tegenwoordig, want het wordt allemaal gauw plakkerig en vies.

Fruitbakje
Het boxje is reuze handig om bijvoorbeeld stukjes fruit mee te nemen. Hij is groot genoeg voor een appel, peer, tomaatjes, komkommer, rozijntjes of stukjes kaas, sluit goed af en past precies in je gepersonaliseerde Lunchbox Campus Midi. Helemaal handig is dat er een vorkje bij zit. Deze zorgt ervoor dat kinderen de inhoud netjes en eenvoudig op kunnen eten.

What's on mama's mind mymepal bakjeKorting!
Ter introductie kun je het Campus Boxje nu bij je zelf ontworpen Lunchbox Campus Midi meebestellen voor € 2,50 i.p.v. € 4,99. Je vindt de Campus boxjes in verschillende kleuren in de Accessoire shop. Wees er snel bij want deze actie loopt maar tot 31 maart 2016. Gebruik bij het afrekenen de code BOXJE16.

 

Ik raad hem zeker aan. Het is praktisch en leuk. Je hebt ze in het wit, lime, blauw en roze.
Neem gauw een kijkje op de website van MyMepal en bestel hem mee.

What's on mama's mind opgestuurd artikel

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *