Chocoladereep Marije van Dit Gebeurt Er Als

Soms krijg je spontaan trek van een persbericht, vooral als het over Chocolade gaat. Na de paaseitjes repen, heeft Hands Off My Chocolate weer iets om je te doen watertanden.

Hands off my chocolate Dit gebeurt er als

Dit Gebeurt Er Als

Hands Off My Chocolate creëert nieuwe chocoladereep samen met Marije van YouTube kanaal Dit Gebeurt Er Als: Elke dag een verjaardagsfeestje met ‘Birthday Cake’

YouTube kanaal Dit Gebeurt Er Als

Wat gebeurt er als jouw allergrootste kinderdroom in vervulling gaat? Dat vroeg Marije van YouTube kanaal Dit Gebeurt Er Als zich al een tijd lang af. Dit jaar wordt haar droom eindelijk werkelijkheid. Samen met Hands Off My Chocolate ondervond ze hoe het is om je éigen chocoladereep te ontwikkelen. Van brainstorm sessies tot fabrieksbezoeken, Marije was overal bij. Met als resultaat: haar eigen Birthday Cake chocoladereep die in de supermarkt ligt. Want why not celebrate every day like it’s your birthday?

Hands off my chocolate Dit gebeurt er als

Unieke samenwerking

Op haar YouTube kanaal Dit Gebeurt Er Als doet Marije van der Made voor meer dan 100.000 volgers verslag van allerlei uiteenlopende experimenten. Van een week lang op blote voeten lopen, tot een hele week alleen maar pizza eten, ze probeert verhalen te vertellen die mensen aan het denken zetten. Veelal gaan deze verhalen over gezondheid en voeding en iedereen weet dan ook dat haar állergrootste liefde chocolade is. Met als ultieme wens: haar eigen chocoladereep creëren.

Een kinderdroom die eindelijk werkelijkheid werd. Marije ontwikkelde samen met Hands Off My Chocolate haar eigen chocoladereep: Birthday Cake. Een unieke samenwerking die tot stand is gekomen. Van de smaak tot het uiterlijk van de voorkant van de verpakking, Marije mocht overal over meedenken. Ze staat zelfs als character op de verpakking. En goed nieuws voor alle chocolate lovers: haar reep is nu verkrijgbaar in de Nederlandse supermarkten en in de Hands Off My Chocolate webshop.

Hands off my chocolate Dit gebeurt er als

Celebrate every day like it’s your birthday

Over de smaak hoefde Marije niet lang na te denken. “Aangezien het mijn kinderdroom is die in vervulling gaat, leek mij geweldig om het gevoel van jarig zijn terug te brengen in mijn reep. Dat is als kind toch wel de dag waar je ieder jaar naar uitkijkt”, vertelt Marije.

Ook bij Hands Off My Chocolate waren ze meteen enthousiast. “Je elke dag jarig kunnen voelen door jezelf te trakteren op een Birthday Cake chocoladereep past perfect bij onze propositie: durf voor jezelf te kiezen”, zegt Kitty Smeeten, oprichtster van Hands Off My Chocolate. En zo was de Birthday Cake reep geboren. “De reep moest echt een feestje in je mond worden”, vertelt Marije. Dat is gelukt. Iedere hap biedt een variatie aan smaken en structuren. Een heerlijke, romige laag melkchocolade met een witte topping inclusief sprinkles. Net een echte verjaardagstaart. En de bite? Die is zowel crunchy als chewy. Je kunt er gewoon geen genoeg van krijgen. Een instant verjaardagsgevoel gegarandeerd.

Alleen de allerlekkerste, eerlijke chocolade

Hands Off My Chocolate vindt het belangrijk dat haar chocolade altijd het aller-lekkerste is. Daarom werd, zoals altijd, ook de Birthday Cake smaak door meer dan 100 mensen getest naast vergelijkbare, populaire smaken van andere merken. Met resultaat: de smaak kwam als lekkerste uit de test.

Naast dat de reep wordt gemaakt van de allerlekkerste Belgische chocolade, bevat deze ook eerlijke cacao. Hands Off My Chocolate steunt de Cocoa Horizons Foundation. Hierdoor krijgen boeren in o.a. Ivoorkust en Ghana ondersteuning bij het duurzaam verbouwen van cacao, krijgen ze een eerlijke premie en kunnen ze bloeiende gemeenschappen opbouwen. Want dingen op de juiste manier doen, smaakt toch net even wat beter.

Durf voor jezelf te kiezen

Het jonge en innovatieve chocolademerk Hands Off My Chocolate heeft als missie om zo veel mogelijk mensen aan te moedigen om voor zichzelf te durven kiezen. In een wereld waar iedereen altijd overal een mening over heeft, is het namelijk al moeilijk genoeg om dicht bij jezelf te blijven en je eigen pad te trekken. Hands Off My Chocolate helpt hier graag bij. Dus begin bij je chocolade en zeg het gewoon: “Hands Off My Chocolate!” deze chocolade is te lekker om te delen.

Verkrijgbaarheid

De Birthday Cake is vanaf mei een jaar lang verkrijgbaar in de supermarkten en via de webshop voor ca. €2,05.

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Hands Off My Chocolate Birthday Cake
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *