Christmas Spirit giveaway een verrassingspakket voor iemand die het goed kan gebruiken

December is een dure maand, de feestdagen (Sinterklaas en Kerst), soms vallen er ook nog verjaardagen van je kinderen in deze maand. Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om cadeaus te kunnen geven aan kinderen. Als reviewblogger krijg ik vaker speelgoed en verzorgingsproducten enzo toegestuurd. Ik heb een grote doos gevuld met allerlei items die ik wil weggeven, omdat ik het iemand anders gun en soms ook zelf niet gebruik. Deze gevulde doos wil ik graag geven aan iemand die het goed kan gebruiken, jij mag daarvoor iemand nomineren. Op 18 december is er iemand uitgekozen, die deze box gaat ontvangen. Lees hieronder meer.

What's on mama's mind interieur mamablog

Christmas Spirit Giveaway van 8 mamablogs

Vorig jaar begonnen een aantal mamablogs deze mooie Christmas Spirit Giveaway, dit jaar werd mij gevraagd om erbij aan te sluiten. En dat doe ik met alle liefde. Neem ook een kijkje bij de andere 7 dames :

Hoe werkt de Christmas Spirit Giveaway?

Het is een verrassingspakket voor iemand die het goed kan gebruiken, niet alleen omdat je deze persoon graag mag, maar ook omdat het financieel voor sommigen niet altijd makkelijk is. Het pakket is een verrassingspakket maar mijn pakket is het leukst voor iemand die zwanger is of een jonge baby heeft. Ik heb veel babyspullen gekregen de afgelopen periode, maar mijn kinderen zijn al 3 en 5 jaar. Ik beloof je dat het een mooi pakket is, met ook nuttige dingen van luiers tot verzorgingsproducten, maar ook speelgoed.

Nomineer iemand:

 1. Je doet mee voor iemand anders, niet voor jezelf
 2. Laat een reactie hieronder of op Facebook achter waarom iemand een verrassingspakket verdient met Kerst
 3. Vertel meer over de persoon en de samenstelling van het gezin, bijvoorbeeld leeftijd van kinderen, of is ze zwanger etc. (je hoeft geen details over naam etc te noemen).
 4. Wil je het niet online zetten, dan mag je het ook mailen aan info@mamas-mind.nl of via PB op Facebook
 5. Zorg dat je een geldig e-mailadres achterlaat, dan kan ik je gauw bereiken

Met bovenstaande informatie kan ik zorgen dat ik het pakket op degene die we uitkiezen kan afstemmen. Een zwangere moeder of eentje met een baby kan namelijk goed pakket luiers of babyverzorgingsproducten gebruiken, dat soort dingen vind ik fijn om te weten.

In de week voor kerst ontvangt de inzender een bericht van mij met het verzoek om adresgegevens van de gelukkige ontvanger, De doos zal gelijk worden opgestuurd zodat het voor de kerstdagen binnen is.

Sharing is caring

Ken jij iemand die een steuntje in de rug kan gebruiken en een leuk pakket wil krijgen. Laat weten wie je wil nomineren. Wie weet maken we samen iemand blij! Meedoen kan tot en met 16 december 2018!

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Christmas Spirit Giveaway bloggers
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

14 reacties op “Christmas Spirit giveaway een verrassingspakket voor iemand die het goed kan gebruiken

  Sherry

  (21 december 2018 - 22:14)

  Wauw hartelijk dank voor je prachtige initatief en een leuke winactie. Mijn vriendin weet niet hoe je een reactie moet achterlaten maar ik moest je hartelijk danken ????. Heel erg top!!! Ze is zo blij dat ze tranen uit haar ogen kreeg. Heel veel succes met jullie blog.

   mamasmind

   (22 december 2018 - 15:28)

   Hi Sherry, supermooi en lief van je dat je je vriendin hebt genomineerd. Fijn om te horen dat ze er zo blij mee is. Dankjewel voor je reactie. <3

  Claudia Diependaal

  (16 december 2018 - 11:51)

  Hoi hoi,

  Ik gun het mijn dochter die gaat scheiden en nog geen jaar getrouwd is! Haar kindjes zijn 7 jaar Yuano een jongen en Cailey een meisje van 15 maanden. Zolang ze geen eigen huis heeft, heeft ze ook geen eigen geld. Want ze werkt 3 avonden per week in de bediening! Ik gun het haar en de kindjes.

  Groetjes Claudia!

  Edwards

  (15 december 2018 - 20:15)

  ??? Whoop whoop whoop ??? Ik doe heel erg graag mee ?

  Wendy van vliet

  (15 december 2018 - 19:03)

  Ik gun het mijn beste vriendinnetje met haar bijna 2 jarig zoontje. Na een heftig jaar heeft ze dit wel verdiend.

  Janneke

  (14 december 2018 - 14:44)

  Ik gun het mijn zusje die nog een paar weken voor haar bevalling zit. Het is haar eerste kindje dus dan zou dit erg leuk zijn om haar te verrassen

  Idee blogger

  (14 december 2018 - 11:30)

  Hey,
  Interessanten blog!
  Leuk om over te lezen.
  Bedankt!

  Lottie

  (13 december 2018 - 15:16)

  Mijn beste vriendin die dit jaar voor het eerst moeder is geworden en die hier HEEEEEL blij mee zal zijn!

  Rob

  (12 december 2018 - 19:21)

  Ik zou het onze beste vrienden gunnen. Zij verwachten met 2 maanden een 4e kindje en hebben het niet breed. Ik gun ze echt dat extraatje. Soms zit geluk in kleine dingen en deze give-away zal ze net even die extra grote glimlach geven, dat gun ik ze van harte 🙂

  Cora van der Bijl

  (11 december 2018 - 22:16)

  Ik zou het mijn zoon en schoondochter gunnen met hun dochtertje van 5 maanden oud .?
  Ze staan onder bewind en hebben weinig te besteden!
  Dit zou zo super welkom zijn.?

  […] weg gegeven. Breng daarom vooral ook een bezoekje aan Charlotte, Fleur, Linda, Marjolein, Merel, Kim en Mahwish. Laten we het met zijn allen weer een bijzondere Kerst […]

  Rita

  (11 december 2018 - 17:32)

  Wat goed ik stuur je een email

  […] met mijn zeven collega bloggers Miriam, Merel, Fleur, Linda, Marjolein, Kim en Charlotte doe ik mee aan de Christmas Spirit Giveaway. Op dinsdag 11 december publiceren wij […]

  […] in de kerstgedachte organiseren Miriam, Merel, Fleur, Linda, Marjolein, Mahwish, Kim en ik daarom de Christmas Spirit Giveaway. Wij hebben allemaal een mooi pakket samengesteld om weg […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *