Christmas Spirit giveaway een verrassingspakket voor iemand die het goed kan gebruiken

December is een dure maand, de feestdagen (Sinterklaas en Kerst), soms vallen er ook nog verjaardagen van je kinderen in deze maand. Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om cadeaus te kunnen geven aan kinderen. Als reviewblogger krijg ik vaker speelgoed en verzorgingsproducten enzo toegestuurd. Ik heb een grote doos gevuld met allerlei items die ik wil weggeven, omdat ik het iemand anders gun en soms ook zelf niet gebruik. Deze gevulde doos wil ik graag geven aan iemand die het goed kan gebruiken, jij mag daarvoor iemand nomineren. Op 18 december is er iemand uitgekozen, die deze box gaat ontvangen. Lees hieronder meer.

What's on mama's mind interieur mamablog

Christmas Spirit Giveaway van 8 mamablogs

Vorig jaar begonnen een aantal mamablogs deze mooie Christmas Spirit Giveaway, dit jaar werd mij gevraagd om erbij aan te sluiten. En dat doe ik met alle liefde. Neem ook een kijkje bij de andere 7 dames :

Hoe werkt de Christmas Spirit Giveaway?

Het is een verrassingspakket voor iemand die het goed kan gebruiken, niet alleen omdat je deze persoon graag mag, maar ook omdat het financieel voor sommigen niet altijd makkelijk is. Het pakket is een verrassingspakket maar mijn pakket is het leukst voor iemand die zwanger is of een jonge baby heeft. Ik heb veel babyspullen gekregen de afgelopen periode, maar mijn kinderen zijn al 3 en 5 jaar. Ik beloof je dat het een mooi pakket is, met ook nuttige dingen van luiers tot verzorgingsproducten, maar ook speelgoed.

Nomineer iemand:

 1. Je doet mee voor iemand anders, niet voor jezelf
 2. Laat een reactie hieronder of op Facebook achter waarom iemand een verrassingspakket verdient met Kerst
 3. Vertel meer over de persoon en de samenstelling van het gezin, bijvoorbeeld leeftijd van kinderen, of is ze zwanger etc. (je hoeft geen details over naam etc te noemen).
 4. Wil je het niet online zetten, dan mag je het ook mailen aan info@mamas-mind.nl of via PB op Facebook
 5. Zorg dat je een geldig e-mailadres achterlaat, dan kan ik je gauw bereiken

Met bovenstaande informatie kan ik zorgen dat ik het pakket op degene die we uitkiezen kan afstemmen. Een zwangere moeder of eentje met een baby kan namelijk goed pakket luiers of babyverzorgingsproducten gebruiken, dat soort dingen vind ik fijn om te weten.

In de week voor kerst ontvangt de inzender een bericht van mij met het verzoek om adresgegevens van de gelukkige ontvanger, De doos zal gelijk worden opgestuurd zodat het voor de kerstdagen binnen is.

Sharing is caring

Ken jij iemand die een steuntje in de rug kan gebruiken en een leuk pakket wil krijgen. Laat weten wie je wil nomineren. Wie weet maken we samen iemand blij! Meedoen kan tot en met 16 december 2018!

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Christmas Spirit Giveaway bloggers
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

14 gedachten over “Christmas Spirit giveaway een verrassingspakket voor iemand die het goed kan gebruiken

 • 21 december 2018 om 22:14
  Permalink

  Wauw hartelijk dank voor je prachtige initatief en een leuke winactie. Mijn vriendin weet niet hoe je een reactie moet achterlaten maar ik moest je hartelijk danken ????. Heel erg top!!! Ze is zo blij dat ze tranen uit haar ogen kreeg. Heel veel succes met jullie blog.

  Beantwoorden
  • 22 december 2018 om 15:28
   Permalink

   Hi Sherry, supermooi en lief van je dat je je vriendin hebt genomineerd. Fijn om te horen dat ze er zo blij mee is. Dankjewel voor je reactie. <3

   Beantwoorden
 • 16 december 2018 om 11:51
  Permalink

  Hoi hoi,

  Ik gun het mijn dochter die gaat scheiden en nog geen jaar getrouwd is! Haar kindjes zijn 7 jaar Yuano een jongen en Cailey een meisje van 15 maanden. Zolang ze geen eigen huis heeft, heeft ze ook geen eigen geld. Want ze werkt 3 avonden per week in de bediening! Ik gun het haar en de kindjes.

  Groetjes Claudia!

  Beantwoorden
 • 15 december 2018 om 20:15
  Permalink

  ??? Whoop whoop whoop ??? Ik doe heel erg graag mee ?

  Beantwoorden
 • 15 december 2018 om 19:03
  Permalink

  Ik gun het mijn beste vriendinnetje met haar bijna 2 jarig zoontje. Na een heftig jaar heeft ze dit wel verdiend.

  Beantwoorden
 • 14 december 2018 om 14:44
  Permalink

  Ik gun het mijn zusje die nog een paar weken voor haar bevalling zit. Het is haar eerste kindje dus dan zou dit erg leuk zijn om haar te verrassen

  Beantwoorden
 • 14 december 2018 om 11:30
  Permalink

  Hey,
  Interessanten blog!
  Leuk om over te lezen.
  Bedankt!

  Beantwoorden
 • 13 december 2018 om 15:16
  Permalink

  Mijn beste vriendin die dit jaar voor het eerst moeder is geworden en die hier HEEEEEL blij mee zal zijn!

  Beantwoorden
 • 12 december 2018 om 19:21
  Permalink

  Ik zou het onze beste vrienden gunnen. Zij verwachten met 2 maanden een 4e kindje en hebben het niet breed. Ik gun ze echt dat extraatje. Soms zit geluk in kleine dingen en deze give-away zal ze net even die extra grote glimlach geven, dat gun ik ze van harte 🙂

  Beantwoorden
 • 11 december 2018 om 22:16
  Permalink

  Ik zou het mijn zoon en schoondochter gunnen met hun dochtertje van 5 maanden oud .?
  Ze staan onder bewind en hebben weinig te besteden!
  Dit zou zo super welkom zijn.?

  Beantwoorden
 • Pingback: Christmas Spirit Giveaway: wie maken we dit jaar blij? - MeerVanMir

 • Pingback: Good Spirit Giveaway | Wie gun jij een mooi cadeaupakket? - Mammie Mammie ● mama blog

 • Pingback: Christmas Spirit Giveaway | Aukjeswereld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *