Claimingo vecht voor jou als je vlucht vertraagd is

De afgelopen weken heb je regelmatig kunnen lezen over op reis gaan met een baby, peuter of kleuter. Reizen is niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Vertraging kan heel vervelend zijn. Vanuit Claimingo kreeg een ik een persbericht dat ik wel even met jullie wilde delen. Wie weet heb je er wat aan.

Het is jou vast ook wel eens overkomen: vlucht vertraagd of geannuleerd. Het is geen lolletje, hangen op een luchthaven tot je eindelijk ‘s weg mag. Maar er is één troost: misschien kom je in aanmerking voor compensatie. Harde cash dus. Weet jij eigenlijk wanneer je precies recht hebt op schadevergoeding van de luchtvaartmaatschappij en hoe je die krijgt?

Zonnebrandcreme solait

Nieuwkomer Claimingo weet dat prima en kan je helpen! Op hun site kan je met een paar muisklikken ontdekken of je in aanmerking komt voor schadevergoeding. Je vult gewoon je vluchtnummer in.

De algemene regels zijn dat je recht hebt op een mooie vergoeding als:

  • Je vlucht meer dan 3 uur vertraagd is;
  • Je vlucht geannuleerd werd;
  • Je vlucht overboekt was;
  • Je geweigerd bent bij het instappen;
  • Je door vertraging je aansluitende vlucht gemist hebt.

Tot een vluchtafstand van 1500 km levert dat al gauw een claim van 250 euro op. Bij long distance vluchten wordt dat al snel meer.

Swaddle xl little dutch

Claim & GO

Claimingo werkt op basis van no-cure-no-pay. Maar heb je geen zin om maanden te wachten op de uitkomst van de claim, dan kies je voor Claim & GO. Je betaalt dan een hoger percentage aan Claimingo, maar krijgt wel binnen een week een lekker bedrag op je rekening geboekt.

Over Claimingo
Claimingo is nieuw maar nu al superhot: met hun zaak tegen Schiphol zijn ze nu volop in het nieuws. Claimingo vindt het idioot dat reizigers in de kou staan als ze hun vlucht gemist hebben door de chaos op Schiphol. De juristen van Claimingo zetten hun tanden ook in deze zaak!

De Nederlandse start-up Claimingo is sinds december actief voor een groeiend aantal consumenten dat na meer dan 3 uur vertraging, annulering of overboeking van hun vlucht recht heeft op compensatie. Claimingo ontwikkelt zich met rasse schreden tot superspecialist van alle luchtvaart gerelateerde zaken. Uniek bij Claimingo is dat de dienst, buiten de reguliere no-cure-no-pay optie, ook de mogelijkheid biedt om direct geld te ontvangen voor een claim, waarna Claimingo vervolgens de procedure start. De praktijk wijst uit dat deze procedures soms maanden in beslag kunnen nemen. 

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *