Colourmazing van BOTI

Ken jij Colourmazing al van het merk BOTI? Het lijkt wel toveren, want op de meest wonderbaarlijke wijzen stopt de inkt vanzelf binnen de lijnen! Zijn jouw kinderen graag creatief bezig? Gek op knippen, plakken en kleuren. Waarschijnlijk is de Colormazing’s kleurensetook echt wat voor hen. Wij hebben twee kunstenaars in huis, die direct aan de slag gingen met hun toverkleurplaten.

Colourmazing

Kleur binnen de lijntjes met Colourmazing

Dankzij het toverpapier en de toverpennen van Colourmazing kan iedereen binnen de lijntjes kleuren! Colourmazings toverpennen en -papier maken namelijk iedereen een binnen-de-lijntjes-kleurende-tekenkampioen. Tekenen wordt dus nog leuker en mooier met Colourmazing. Je mengt kleuren en maakt de tekening daarmee helemaal naar je eigen smaakt.

Colourmazing

Ga mee op schatreis met de piraten, bedenk de meest beeldschone bloemen voor prinsessen of dwaal rond door de jungle. Vul de oceaan met de meest exotische vissen, ontdek het nu!

Er zijn diverse tekensets beschikbaar. Ook reissets, waardoor je ze fijn meeneemt op vakantie. Ideaal, want zo kan je overal binnen de lijntjes kleuren.

Bekijk hier een impressie van Colourmazing op YouTube.

Hoe werkt Colourmazing?

Er zitten oefenvellen, kleurplaten en toverinktpennen in de doos van Colourmazing.

Om te beginnen gebruik je natuurlijk de oefenvellen. Zo kan je vormen en figuren oefenen, heb je de smaak te pakken? Grijp dan de tover-inktpan en een echte kleurplaat. Erg nuttig dat er oefenvellen zijn.
De pen ziet er heel kleurrijk uit, het lijkt wel een beetje op inkt wat er in zit. Je kan heel goed zien hoe vol de stiften nog zijn en ze zijn makkelijk vast te houden door de vorm.

Tijdens het tekenen knijp je heel zachtjes in de pen. Er komt een klein beetje toverinkt uit, dat je voorzicht verspreid tussen de lijntjes. Als je kleuren over elkaar heen laat lopen, meng je de kleuren en krijg je mooie nieuwe kleuren.

Colourmazing

Ik merkte wel dat als je te hard knijpt het toch nog buiten de lijntjes komt. Dus het is even een finesse vinden, maar het is superleuk om te doen. Mijn kinderen hebben er heerlijk mee gespeeld en ze vonden het kleuren mengen heel leuk. Grappig dat ze hiervoor meteen verwezen naar de regenboogtaart die wij regelmatig maken. Hier mogen ze met kleurstoffen de kwark voor de kwarktaart mengen tot de juiste kleuren van de regenboog. Oefenen met mengen is heel leerzaam en leuk. Een beetje meer blauw dan geel, geeft donkergroen, meer geel geeft lichtgroen. Een nuttige bezigheid en ook nog eens heel leuk.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Colourmazing

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *