Commodemandje baby

Whats on mamas mind kinderkamer 5Wat er allemaal bij mij op de commode van m’n dochtertje staat? Werd mij gevraagd. Ons babykamertje is nog niet helemaal volledig, wel bijna. Zo ontbreken er nog haakjes boven de commode, om wat kleertjes op te hangen en haar muziekknuffel (een giraffe) en wil ik het “Vera de muis”-schilderijtje nog ophangen.

Commode

Op de commode ligt een waskussenhoes, staat de babyfoon, een doosje met billendoekjes en een oudroze commodemandje. Over het waskussen leg ik naast een hoes ook altijd een hydrofiele doek. Dat mandje (Jollein) is enorm handig. Daarin heb ik allerlei kleine dingetjes die ik graag snel kan pakken. Een echte aanrader.

Commodemandje

Tijdens de kraamweek had ik in het mandje de thermometer, een klein potje vaseline, billencreme, Whats on mamas mind kinderkamer jolleinwatjes, flesje alcohol en een paar luiertjes in. Nu zitten er een neuszuigertje en flesjes fysiologisch water in (m’n dochtertje is namelijk behoorlijk verkouden) en luiertjes en een flesje massage olie. Ook zit de muziekgiraffe er in. Dit muziekdoosje spelen we altijd af als ze verschoont wordt. Ze kijkt graag naar de grijswitte giraffe en wordt rustig van het melodietje. Wij doen het muziekje aan, zodat ze herkent wat er gaat gebeuren. Het muziekje associeert ze, als het goed, is met verschonen en aankleden. Hetzelfde hebben we met het liedje ook de babyfoon wanneer ze gaat slapen.

Zo’n commodemandje is erg praktisch, dan heb je alles bij elkaar. Per levensfase wissel ik wel af wat er in zit. Zoals bij mijn zoontje nu (bijna 2), op de commode, doe ik er geen thermometer in. Ten eerste omdat hij die zo interessant vindt dat hij er mee speelt en hem sloopt (1 is er reeds gesneuveld), ten tweede omdat ik zelden een thermometer voor hem nodig heb. Bij hem heb ik er een boekje, haarlotion, luier en z’n tandpasta in.

Whats on mamas mind kinderkamer commodemandje jolleinBoven de commode van m’n dochtertje hangen twee smalle plankjes. Daarop heb ik een hele hoop ter decoratie staan. Maar ook wat kleine nuttige dingen, zoals flesjes met shampoo, douchegel, haarlotion, massageolie en bodylotion.

Wil je ook zo’n mandje? Het commodemandje is van Jollein en de adviesverkoopprijs is € 17,95.

Volg Jollein ook op:
Facebook
Instagram
Pinterest
Twitter

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *