Crayola’s kleurrijke stoepkrijt

Crayola Stoepkrijt

Waan je een echte straatkunstenaar met Crayola’s kleurrijke stoepkrijt. Een doos vol stoepkrijt, in alle kleuren die je je kan wensen. Mijn kinderen gingen er mee aan de slag. Stoepkrijt met glitter, stoepkrijt met meerdere kleuren en stoepkrijt in de meest felle neonkleurtjes die je je kan wensen.

Het stoepkrijt heeft een handige vorm, waardoor je hem makkelijker vasthoudt, dan de ronde stoepkrijtjes.

Crayola Stoepkrijt

Stoepkrijt Crayola vernieuwd

Het stoepkrijt van Crayola is vernieuwd. De kleuren zijn nu nog levendiger, intenser en helderder. Het ideale stoepkrijt voor alle straatkunstenaars in wording. Maak het voorjaar nog kleurrijker en ga met de kinderen de straat op om creatief te stoepkrijten. Verschillende sets zijn te koop bij de betere speelgoedspeciaalzaken en webshops vanaf € 3,99.

Buitenspelen en stoepkrijten wordt nu nog leuker met de vernieuwde stoepkrijt van Crayola. Met een breed kleurenpallet van allemaal unieke kleuren kan elke creatie gemaakt worden, zelfs glitters en neon creaties zijn mogelijk. Ook de vorm van het krijt is uniek. Doordat het krijt hoekvormig is liggen ze lekker in de hand en rollen ze onmogelijk weg. Een foutje gemaakt, of lijkt het getekende grasveld dusdanig echt dat je erin bent gaan rollen? Geen probleem; met water veeg je al het krijt zo van de straat en was je het uit kleding.

Crayola Stoepkrijt

Probeer de ideeën uit van de Krijtman, Stoepkrijter des Vaderlands. Word samen met je kind helemaal zen met Zentangles en maak iedere vierkante stoeptegel speciaal. Of maak bijvoorbeeld een kleurenslang of een 3D Kubus. De Krijtman weet zich wel raad met het stoepkrijt van Crayola:

Wil je echt een heel indrukwekkend en sierlijk figuur in je achtertuin? Dan is de Crayola Manadala Art set een goede toevoeging aan de hoeveelheid krijtjes. Met de verschillende sjablonen kunnen kinderen de mooiste kunstwerken maken. Door de zes verschillende sjablonen en diverse sjablonenstanden zijn meer dan 100 mandala’s mogelijk.

Crayola Stoepkrijt

Stoepkrijten is nog nooit zo leuk en kleurrijk geweest!

Product: Crayola 48 stuks unieke kleuren stoepkrijt
Leeftijd: 4+
Prijs: € 8,99
Verkrijgbaar bij: Bruna, de betere speelgoedspeciaalzaken en webshops

Product: Crayola 64 stuks unieke kleuren stoepkrijt
Leeftijd: 4+
Prijs: € 12,99
Toevoeging: 8 special effects stoepkrijtjes
waaronder tie dye, neon, neon glitter en glitter.
Verkrijgbaar bij: Intertoys XL, de betere speelgoedspeciaalzaken en webshops.

Product: Crayola Mandala Art
Leeftijd: 6+
Prijs: € 14,99
Inhoud: 6 sjablonen, 4 stuks stoepkrijt en sjablonenhouder.
Verkrijgbaar bij: de betere speelgoedspeciaalzaken en webshops.

Crayola Stoepkrijt

Over Crayola

Crayola is wereldwijd verkrijgbaar in meer dan 80 landen en al meer dan 115 jaar een inspiratie
voor creativiteit laatjouwkleurenleven.jpg van kinderen – sinds de eerste doos Crayola waskrijtjes in 1903 van de lopende band afrolde. Sindsdien is het portfolio van Crayola uitgegroeid tot een breed assortiment aan kl eurartikelen, knutselsets en innovatief kleurspeelgoed. Crayola wil kinderen aanmoedigen om alles wat hen inspireert te uiten, talenten te ontplooien en vaardigheden te ontwikkelen wanneer zij ontdekken, verkennen, spelen en fantaseren. Crayola is voortdurend in ontwikkeling om dit brede assortiment aan leuke en innovatieve producten te verbeteren. Crayola heeft een milieuvriendelijk productiebeleid en maakt gebruik van zonne-energie en gerecycled plastic. Crayola gelooft dat wanneer je de creativiteit in een kind blijft prikkelen, zijn eigen ‘kleuren’ gaan leven en er grootse dingen kunnen gebeuren. Door kinderen te helpen om op een nieuwe en originele manier te denken, bereiden we ze voor op de toekomst.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Stoepkrijt Crayola
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *