DC animatieserie Batwheels 2 tot 6 jaar

Op 18 maart om 06:00 uur gaat deze serie in première op Boomerang in het gloednieuwe programmablok Cartoonito. Ter promotie daarvan geef ik een leuke goodiebag weg met o.a. een totebag, stickers en zonneschermen voor in de auto.

De nieuwe DC animatieserie Batwheels. De serie draait om de Batwheels, een groep van super-krachtige misdaad bestrijdende voertuigen die Gotham City verdedigen samen met een aantal DC superhelden, zoals Batman en Robin. Een leuke nieuwe serie voor jonge kids (2-6) en ouders die hun kinderen kennis willen laten maken met Batman

Batwheels

batwheels

Persbericht – Riemen vast en sluit je aan bij de Batwheels en DC superhelden, Batman, Robin, en Batgirl, terwijl ze Gotham City beschermen tegen een team van schurken!

Batwheels is een leuke actie-avonturenshow die twee favoriete dingen van jonge kinderen combineert: superhelden en voertuigen! Zij zijn de Batwheels, een geweldige groep van super-krachtige misdaad bestrijdende voertuigen die Gotham City verdedigen samen met een aantal DC superhelden. De heldhaftige Batwheels, tot leven gebracht door de Batcomputer om Gotham City te helpen verdedigen, beleven hilarische avonturen en adembenemende actie terwijl ze belangrijke levenslessen leren. Aangevoerd door Bam, de Batmobile, moeten de Batwheels de uitdagingen doorstaan van een pas opgericht superteam, evenals de groeipijnen die horen bij het kind zijn. Deze sympathieke en ambitieuze serie volgt de reis van dit dynamische team wanneer ze hun heldhaftige avonturen beleven, en jonge kinderen de waarde van zelfvertrouwen, vriendschap en teamwerk leren.

De sterrencast bestaat uit onder andere uit Ethan Hawke (als Batman), Jacob Bertand (als Bam de Batmobile), Gina Rodriguez (als Catwoman) en Xolo Maridueña (als Snowy de Snowcrawler). Sam Register (Looney Tunes Cartoons) dient als uitvoerend producent, Michael G. Stern (Doc McStuffins) als co-uitvoerend producent, Simon J. Smith (Penguins of Madagascar) als toezichthoudend producent en Steven Fink van Bang Zoom Ltd. als producent. Batwheels, gebaseerd op personages van DC, wordt geproduceerd door Warner Bros. Animation met animatie ondersteuning van Superprod Studio.

Ga mee op de actievolle avonturen van de Batwheels vanaf 18 maart op Cartoonito.

Winactie Batwheels

Win: Een goodiebag van Batwheels
Wanneer: 3 t/m 18 maart 2023
Hoe: Laat in een reactie weten wat jouw favoriete Bathwheel is. Lees de disclaimer voor voorwaarden winacties.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

10 gedachten over “DC animatieserie Batwheels 2 tot 6 jaar

 • 17 maart 2023 om 20:41
  Permalink

  Bam, de Batmobiel is hier de grote favoriet! Dus ik loot graag mee!

  Beantwoorden
  • 17 maart 2023 om 22:45
   Permalink

   Mijn zoontje is helemaal fan van alle superhelden. Dus deze serie gaat hij fantastisch vinden! Ik gok dat Bam zijn favoriet zal zijn.

   Beantwoorden
 • 17 maart 2023 om 13:24
  Permalink

  Mijn nichtje en neefje hebben het vaak over Redbirds, eerlijk gezegd geen idee wie dat is, maar hé alles voor de goede zaak.

  Beantwoorden
 • 17 maart 2023 om 12:43
  Permalink

  Batwomen vind mijn kleindochter de favoriet.

  Beantwoorden
 • 17 maart 2023 om 09:56
  Permalink

  Ze zijn allemaal leuk, wil wel eens kennismaken met deze nieuwe serie.

  Beantwoorden
 • 17 maart 2023 om 09:20
  Permalink

  Bam is wel grappig. Ik loot graag mee voor de goodiebag.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *