De Bijbel voor jonge kinderen vanaf 2 jaar

Of je nou gelovig bent of niet, zo rond de periode van kerst krijg je vaak vragen van je kinderen over kerst. Waarom vieren we kerst? Wie zijn de mensen in de kerststal? Met de vier kleine boekjes van “Bijbelverhalen voor de allerkleinsten”, kan je je peuter of kleuter wat meer vertellen over de Bijbel. Zelf ben ik niet gelovig, maar mijn schoonvader wel. Ik heb hem dan ook de boekjes gegeven, zodat hij kan vertellen aan de kleinkinderen over zijn geloof op hun niveau. Ik vind het goed dat de kinderen weten, waarom opa naar de kerk gaat. Vanuit huis en ook vanuit school krijgen ze verder niet veel mee van geloven. Nu nog niet in elk geval. Terwijl het wel interessant is om van alle geloven wat te weten.

kerstboom

Eigentijdse kennismaking met de Bijbel

Bijbelverhalen voor de allerkleinsten kinderbijbel

Vier bekende Bijbelverhalen voor de allerkleinsten. Met deze boeken laat je kinderen op een toegankelijke manier kennismaken met het verhaal van Jezus, Adam en Eva, Mozes en De Ark van Noach. De tekeningen zijn duidelijk en leuk. Het verhaal is echt heel begrijpelijk voor de kleintjes. Zelf wist ik ook niet alle verhalen meer, dus het goed om ook weer “op een jip en janneke manier” de verhalen te horen. Het zijn mooie boeken en helemaal niet alleen voor mensen die sterk Katholiek zijn. Ook voor als je gewoon je kinderen wat wilt leren over het christendom.

Deze mooi vormgegeven box met goudfolie bevat vier bekende Bijbelverhalen voor jonge kinderen vanaf 2 jaar.

Noach peuterbijbel

Bijbelverhalen voor de allerkleinsten | Witte Leeuw | ISBN 978 94 929 0108 8 | € 12,99 | Kinderbijbel 2+ | Box met 4 kartonboeken | Verschenen

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Bijbelverhalen voor de allekleinsten
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *