De hapgrage krokodil – prentenboek top 10, 2020

Wat hebben we gelachen om dit boek. Het kinderboek De Hapgrage Krokodil staat met recht in de prentenboek top 10 van 2020, dat kan ik je zeggen. Het is een leuk boek om voor te lezen aan jonge kinderen, maar ook aan de ietwat oudere kinderen, aangezien het simpelweg een grappig verhaal is.

De hapgrage krokodil

De hapgrage krokodil

Het verhaal gaat over diverse dieren die graag willen zwemmen in de poel, waar reeds de krokodil rondzwemt. Om die reden durven ze er niet in, tot drie flamingo’s besluiten dat het wel welletjes is met die hapgrage krokodil en zijn grote mond. Ze besluiten hem een weerwoord te geven en vertellen hem dat ze prachtige flamingo’s zijn en dat ze niet lekker zijn om op te eten. Dan zou de krokodil de hik krijgen. De hik wil de krokodil niet en hij laat de flamingo’s met rust. De andere dieren hebben gezien dat het de flamingo’s is gelukt om zonder kleerscheuren in de poel te komen, dat willen ze ook wel. Ze nemen de tips van de flamingo’s aan. Hoe grappig als alle dieren tegen de krokodil zeggen dat ze 3 roze flamingo’s zijn…

Erg leuk boek, met complementaire tekeningen. Leuk om voor te lezen en te lezen.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
De hapgrage krokodil
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *