De herfst is begonnen: de leukste najaarsmode

Het was wel meteen raak dit weekend met de herfst. We mochten niet even subtiel wennen, maar kregen direct de volle lading regen op ons dak. Wij hadden een uitstapje naar de appelboomgaard gepland en dat was best fris, moet ik zeggen. We vertrokken vol enthousiasme op de fiets, maar hadden beter buienradar even kunnen raadplegen. Heel de middag heeft het geregend, toch hebben we veel plezier gehad en daarna met warme chocomel en pannenkoeken waren we de kou al gauw weer vergeten.

Een tussenjas voor de herfst

Het is wel tijd om een regenjas of extra warm vest aan te schaffen. Een dun zomerjasje is nu echter niet lekker meer. Het was zondag 11 graden!  Een winterjas aantrekken is ook wat voorbarig, dan zit je wel te zweten. Vaak trek ik de kinderen nu een extra laagje aan. Een vest en daarover hun zomerjas of een tussenjas.

Sweatvest aw 2017 little label

Een tussenjas is net iets dikker dan een zomerjas, maar geen gevoerde winterjas die je als het echt gaat vriezen nodig hebt. Van nik&nik zag wel een stoere bikers jas. Een vest is echter ook een prima tussenoplossing. Ook voor naar school is het lekker. Binnen kan het soms ook wel flink afkoelen al en mocht het zonnetje doorbreken dan kan je het vest er makkelijk onderuit halen. Online is er weer genoeg te vinden, er is veel stoers van nik&nik meisjeskleding.

Lange mouwen jurken

Little Label Jurk

De lange mouwen jurken zijn nu voor mijn dochtertje ook heel fijn. Ik vind dat vaak ook superstoer staan. Ze heeft heel toffe biker boots van Shoesme. Een jurkje met legging en dan de boots er onder. De trui-jurkmodellen vind ik sowieso0 heel leuk en die zie je nu veel. Zoals je op de foto ziet hebben we ook de herfst alweer in huis gehaald, met de pompoemen.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *