De hipste babykleding, nu bij Jayno.nl

Twee van mijn vriendinnen zijn net bevallen van een dochtertje. Zelf ben ik al even uit de babykleding, maar als je dan weer zo’n klein meisje ziet met van die kleine handjes en voetjes dan is dat toch ook wel heel erg schattig.

Babykleding

Babykleding kan je heel goed shoppen bij Jayno.nl. Een erg leuke website met een uitgebreid assortiment. Ze hebben heel veel verschillende merken. Van B.Nosy, NAME IT en Noppies tot Guess. Zo kun je er altijd wel wat vinden dat bij jou en je baby’tje past. Ik herinner mij nog dat je van die heel kleine babykleertjes ging shoppen en dat je dacht “wow, dit is zoooo klein, dat gaat nooit passen” en dat je dat dan bij je kindje voor het eerst aantrok en dat hij daar dan praktisch in verzoop. Sommige baby’tje beginnen zelfs in maat 44, terwijl maat 56 al zo klein is. Vaak beginnen kledingmerken bij maat 50 of 56. Bij Jayno kun je makkelijk zoeken op maat en kan je zo ook voor jouw kleintje wel een goed maatje vinden. Die sokjes zijn ook zo schattig, zo klein.

What's on mama's mind voetverzorging kneipp
Ik vind zelf altijd het merk Noppies en NAME IT heel leuk. Ik houd heel erg van kleurtjes, maar soms is het ook leuk om gewoon iets eenvoudigs in grijs of zwart-wit te kopen. Leuk om te combineren. Ik vind het zelf bij baby’s juist heel leuk om voor de kleding een meisjes of jongenskleur te kiezen. Vaak hebben de baby’tje nog niet heel veel haar en kan je alleen aan de kleding goed zien dat het een jongetje of meisje is. Houd je meer van unisex kleding, dan shop je dat ook bij Jayno hoor. Zelf had ik veel roze aan bij mijn dochtertje, misschien dat ze daarom nu ook altijd zo geneigd is naar roze items. Alles wil ze altijd in het roze hebben. Ze zegt ook als ze iets roze’s ziet “dat is voor mij”. O, heb ik haar toch een beetje gestereotypeerd met de kleding. Oeps, ach dat gaat wellicht ook wel weer over en mijn zoontje draagt ook gerust een roze polo of roze trui hoor.

 

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *