De leukste kinderzwemkleding of badkleding

Op zoek naar leuke zwembroeken en bikini’s of badpakken voor jongens en meiden. Of je nou wel of niet naar het buitenland kan deze zomer, er is vast wel een moment dat je kinderen een zwembad(je) in zullen gaan. En aangezien de kleding van het jaar er voor vaak al niet meer past, kan ook de badkleding wel weer een update gebruiken. Zelf ben ik echt gek op felle kleurtjes, voor mijzelf, maar vooral voor mijn kinderen. Een knal gele zwembroek of een roze bikini, ja hoor… hartstikke leuk. Opdruk of geen opdruk, ik vind het vaak wel leuk, als het maar een beetje vrolijk oogt. Zo voel ik mij immers ook in de zomer. Ik shopte de zwemkleding bij Schattigebabykleertjes.nl.

Meisjes bikini

bikini zomer 2021

Deze leuke kleurrijke bikini werd natuurlijk meteen uitgeprobeerd. Hij is van het merk Just Beach: Bikini met shorts (tropical palms). Nu in de sale.

Zwemshort jongens

zwembroek schattigebabykleertjes

Deze leuke zwemshort vind ik echt te leuk. Hij is ergens wel aandoenlijk, maar ondertussen eigenlijk ook gewoon heel stoer. Zoals je ziet hangt het kaartje er nog aan, deze gaat de koffer in voor op vakantie. Want, als je als 7-jarige in bezit bent van je A-B-C diploma’s lig je toch wel minder vaak in het zwembad dan die periode daarvoor, toen je nog zwemlessen had. Maar, met het mooie weer wordt dan ruimschoot ingehaald. Anders wel op de sup op het water of met het snorkelen in Zuid-Frankrijk. De zwembroek is van babyface en nu ook te shoppen in de sale bij Schattigebabykleertjes!

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *