De nieuwe alcoholvrije drank URB – Urban Bubbles 0%.

De vraag naar niet-alcoholische dranken wereldwijd groeit hard. In de meeste gevallen gaat het om gedealcoholiseerde varianten van alcoholische dranken of variaties van al bestaande producten. URB presenteert zich als een heel nieuw lifestyle merk met een uniek karakter en identiteit, met een mondgevoel at je normaal alleen bij alcoholische dranken aantreft: URB, de Urban Bubbles 0%. Ik ontving een doosje met alle drie de smaken (3 steden: URB Amsterdam, URB Berlin en URB Shanghai).

Wat is URB Urban Bubbles?

URB alcholvrije drank

URB is de nieuwe alcoholvrije drank met een unieke, onvergelijkbare nieuwe smaak. Je treft alleen natuurlijke ingrediënten aan in de URB-drinks. Met slechts 3,75 gram suiker en 18 calorieën per 100 ml ook hier no excuses. Spannend is dat elke variant, per stad, kenmerkende fruitsoorten en kruiden bevat met een rauw urban randje…

Hoe is URB ontstaan?

Een stel urbans op een trendy Amsterdamse daktuin vond het wel welletjes in hun zoektocht naar een volwassen, luxe drank die zich qua smaak en allure kan meten met de metropool van nu. URB bevat louter natuurlijke ingrediënten, is vegan en heeft een laag suikergehalte. Er zijn drie spannende varianten URB Bubbles met ieder een verrassend eigen karakter. Niet te vergelijken met any other drink.

URB – slang voor urban – geeft dimensie aan de waarden van deze tijd. De smaken zijn organisch en intrigerend. De coole mix van speciale kruiden, vruchten en een vleugje ‘Urban Magic’ is het verrassende resultaat. 100% alcoholvrij met 1000% smaak. Eindelijk kan de niet-alcoholdrinker met goede smaak en oog voor design, zich verheugen op erkenning, zeker met het staaltje perfect passende urban contemporary art van Bram Reijnders.

Karakterdrank zonder excuus

URB luxury drinks

“Het gaat om dat volle mondgevoel”, zegt medebedenker en ondernemer pur sang Roger ter Horst. “Zo van, nu drink ik ook iets op niveau.” URB is de eerste alcoholvrije karakterdrank ter wereld waarbij je de alcohol totaal niet mist en die dan ook echt aanslaat als evenknie van de alcoholische bubbels. Een crispy, luxury drink die korte metten maakt met het verdomhoekje. URB beleef je. URB drink je, puur en stijlvol, met je eigen designflesje uit matching glaswerk – een flûte op chic én met een rietje door de kroonkurk op een trendy dancefeest.

Food-professionals in de high-end horeca zijn – bruut verrast – al in de weer met food pairing. Het karakter, de body en de gelaagdheid maken dat URB perfect past bij een goede gastronomische maaltijd. Ter Horst: “Je kunt er niet omheen, het is een nieuwe categorie, waarbinnen je geniet zonder compromis. De excuusdrank (ik moet nog rijden…) voorbij.”

Kunst op de dop

Het idee om URB als ADULTS ONLY luxury brand neer te zetten vind je onder andere terug in de kunst die dit ademt in de visualisatie. Ter Horst voert deze lijn door in kunstwerkjes (uitsneden van de schilderijen van Bram Reijnders) op de dop van de kroonkurken. Het logo op de unieke designfles is ook weer net even anders. Door glas op glas te drukken krijg je een bijzonder en ook duurzaam effect.


mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *