De tafels leren: keersommen maken

In groep 4 beginnen kinderen met het leren vermenigvuldigen, ze gaan hun eerste keersommen maken en leren de tafels tot en met 10. De tafels leren is een kwestie van heel veel oefenen. Daarom is het een goed idee om ook thuis de tafels zichtbaar te hebben. Hang de keersommen tot en met 10 naast de ontbijttafel of op de wc. Zo zien kinderen continu de maalsommen. De tafels van vermenigvuldiging oefenkaarten van Deltas zijn een goed voorbeeld hiervan.

De tafels van vermenigvuldiging oefenkaarten

de tafels van vermenigvuldiging

De tafels van vermenigvuldiging oefenkaarten helpen met oefenen, oefenen, herhalen en herhalen om de tafels on der de knie te krijgen. Met deze kaarten met de tafels van 1 tot en met 10 kun je de tafels oefenen. Lees de sommen, zeg de oplossing, trek aan de kaart en check de antwoorden! 7×7 = …? Trek de kaart op zij om het antwoord te bekijken! Had je hem goed?

Afmeting: 22,4 x 17,7 x 3,2 cm, 14 bladen, voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar.
EAN: 9789044757965

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *