De Wraak van de Ninja

In april komt er weer een toffe bioscoopfilm aan. Oefen maar vast op de Ninja skills met je kinderen, want deze willen ze zien. De stoere animatiefilm die je niet zag aankomen! De wraak van de Ninja.

De Wraak van de Ninja

De wraak van de Ninja

Met de stemmen van onder andere TikTokkers Sara en Rosa Dol, presentatrice Marcella de Bie en YouTuber Pascal Scherpenkate

De Wraak van de Ninja, een Deense animatiefilm die het nationale ticketverkooprecord heeft verbroken binnen acht dagen door zijn scherpheid, is vanaf 15 april ook te zien in de Nederlandse bioscopen. Just Film Distribution maakt alvast enkele van de bekende Nederlandse stemmen bekend. Onder andere TikTokkers en zusjes Sara en Rosa Dol, presentatrice en gaming streamer Marcella de Bie en YouTuber Pascal Scherpenkate ontlenen allemaal hun stemmen aan de edgy animatiefilm die niet geschikt is voor watjes! Durf jij het aan?

DE WRAAK VAN DE NINJA | vanaf 15 april te zien in de bioscoop bekijk hier de trailer:

Soms duikt zoete wraak héél onverwachts op. Zo ook bij Alex, die op zijn verjaardag een geblokte ninjapop cadeau krijgt. Alex is een normale tienerjongen die zijn leven niet kan uitstaan. Zijn stiefvader John en stiefbroer Jan zijn bloedirritant en op school worden hij en zijn beste vrienden gepest door de grootste pestkop van de school: Glenn. En dan is Alex ook nog eens verliefd op Jessica, het populairste meisje van de klas. Plotseling gebeurt er iets vets: zijn Ninjapop blijkt geen gewone pop, hij leeft! Hij helpt Alex met gave ninja skills en pusht hem om met meer zelfvertrouwen die pestkop Glenn een lesje te leren en een move te maken naar Jessica. Maar de Ninja is zelf ook op missie… Hij heeft gezworen om wraak te nemen op de gemene speelgoedfabrikant Philip Epermunt. Alex wil niets van geweld weten, maar heeft wél beloofd om de Ninja te helpen. Uiteindelijk leert de Ninja ook een lesje van Alex: een slimme wraakactie zonder geweld werkt soms beter dan je denkt. Benieuwd? Kom maar op als je durft!

De Wraak van de Ninja

Sara en Rosa Dol spelen de tweeling Gina & Tina

“Als zussen doen wij echt alles samen, dus deze rol als tweeling past perfect bij ons! Wij vinden het amazing dat wij deze rollen mogen inspreken en kunnen niet wachten om dit duo aan iedereen te laten zien!”

Speelduur: 79 minuten
Taal: Nederlands gesproken
Kijkwijzer: 6 + angst + geweld + grof taalgebruik
Distributeur: Just Film Distribution & Just4Kids

Bekijk ook andere kinderfilms in het filmoverzicht voor jonge kinderen.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *