De zachtste knuffels ooit: Bunnies by the Bay

Een babykamer aankleden met knuffels is aan aanrader, het staat superschattig. Maar peuters, kleuters en jonge kinderen zijn ook daarna nog gek op de pluche knuffels met een enorm aaibaarheidsgehalte. Lekker om mee te knuffelen in bed, mee nemen naar het kinderdagverblijf of school voor een veilig gevoel en superleuk om mee te spelen. Wil je nou weten welke knuffels echt het allerzachtst zijn? Bunnies by the Bay!

Roze Bunnies By the Bay varkentje

Bunnies by the Bay

Bunnies by the Bay heeft een heel uitgebreide collectie met knuffeldieren. Van een octopus tot en varken en van knuffeldoekjes en speendoekjes tot echte knuffels. Mijn kinderen mochten een knuffel uitzoeken voor de zomervakantie. Ik neem altijd cadeautjes mee als we op vakantie gaan. Ze hebben een heel jaar hard gewerkt op school en dan om de lange autoreis naar Zuid-Frankrijk door te komen, doen we onderweg wat cadeaus. Wat het grote voordeel van een knuffel op reis is, is dat het op vakantie dan ook echt heel veel steun kan bieden. Slapen in een ander bed op een andere plek kan spannend zijn, lekker knuffelen met je nieuwe knuffeldiertje is dan heel prettig. Mijn kinderen hebben overigens ook allebei een knuffelkonijn dat ze al vanaf hun geboorte hebben, maar het is niet per se dat die knuffel overal mee gaat of onmisbaar is. Dus wat dat betreft zijn knuffels voor hen redelijk inwisselbaar. Vooral mijn dochtertje (5 jaar) kan geen genoeg krijgen van knuffels. Het liefst slaapt ze onder een grote berg van knuffels. Knuffelkonijnen heeft ze het meest. Ik geloof wel 8, maar nu wilde ze een zacht roze varken. Het varken het Hammie en de octopus heet Ocho. Dat vind ik dan ook wel weer erg leuk als de knuffels al een naam hebben. Uiteraard kunnen de kinderen altijd nog zelf een nieuwe naam bedenken, al merk ik toch wel dat ze dan vaak snoessie heten, allemaal.

Bunnies By the Bay

Bunnies By The Bay staat bekend om haar prachtige en zachte knuffels van hoogwaardige kwaliteit. De producten zijn ontworpen om liefde, comfort en veiligheid te brengen voor de allerkleinste. Bunnies By The Bay knuffels zijn ook prachtig als kraamcadeau om baby te verwelkomen.

Knuffels wassen

Soms hoor je wel dat mensen zeggen dat je knuffels niet moet wassen, vanwege de vertrouwde geur. Toch is het echt wel belangrijk dat je knuffels gewassen worden. Er blijft veel stof in hangen en juist omdat kinderen daar heel veel mee knuffelen is het beter om te zorgen dat de knuffels schoon zijn. Vooral knuffels die ook mee gaan naar een kinderdagverblijf, naar een uitstapje of uberhaupt buiten komen, vallen weleens op de grond of komen in contact met andere mensen, kinderen of eten of zand. Belangrijk dus dat je de knuffels schoon hebt als ze weer bij jouw kindje in bed komen. En die vertrouwde geur, die komt heel snel weer terug.

Knuffel was je het beste in een wasnetje, dan blijven ze mooier. Ik was ze meestal niet te heet, op 30 of 40 graden worden ze prima schoon en blijven ze ook hartstikke mooi. Gooi hem echter niet in de wasdroger, dat is niet goed voor je knuffel. Hang hem liever buiten of aan een wasrek te drogen. Een knuffelkonijn hangt prachtig aan zijn oren aan het wasrek buiten toch?

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *