De zomer komt eraan, zwemluiers en zonnebrandcrème

De afgelopen dagen was het al erg lekker weer. Daarom is het weer tijd voor een zomersblogje. In die eerste weken van mooi weer heb ik altijd zin om meteen de kledingkast op te ruimen en alle zomerspullen te pakken.

Wat nog niet in huis is, wordt natuurlijk aangeschaft. Voor je kleintje kan de  dunne katoenen zomerslaapzak al aan. Om de kleine man voor te bereiden op een zon vakantie aan zee en gewoon What's on mama's mind - huggies zwemluiers babypleinomdat het lekker is, ga ik elke vrijdag met hem zwemmen. Hij vindt het heerlijk in het water. Ik kan daarom niet zonder zijn zwemluiers. Onder zijn stoere zwemshort hoort natuurlijk een zwemluier.
Doe de zwemluier thuis niet te vroeg aan, want ze zijn niet echt “waterdicht”. Als ze dat wel zouden zijn zouden ze natuurlijk veel te zwaar worden. Het is met name om de grote boodschap op te vangen, mocht dat plaatsvinden tijdens het zwemmen.

Deze zwemluiers vind ik het fijnst; de Huggies little swimmers. Je kunt best wel lang met een maat doen en er zitten er 12 in een pak. Nu bij Babyplein voor € 6,99.What's on mama's mind - zonnebrand spf 50 babyplein

Iets anders wat nu ook erg belangrijk is, is natuurlijk zonnebrandcreme. Ik ben zelf best wel bezorgd om te verbranden, dus smeer me altijd dubbel dik in. Voor mijn zoontje gebruik ik Nivea Sun Baby, SPF 50. Het klinkt misschien heel hoog. Maar de huid van baby’s en dreumesen is nog heel dun. Je kunt ze daarom maar beter erg goed insmeren en zorgen dat ze niet te veel in de zon zijn. Je hebt ook hele goed beschermende zwemkleding, met lange mouwen en lange broekspijpen. Ik smeer de zonnebrand ook op zijn hoofdhuid, zijn haar is nog best wel dun namelijk.
What's on mama's mind - niveau strandbalbabypleinBabyplein.nl heeft nu een mooie aanbieding: Nivea Sun Baby van € 17,99 voor € 14,99 en een gratis strandbal.

 

Fijne zomer en vergeet niet te smeren!

 

Opgestuurd artikel klein

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *