De zon schijnt, sandaaltjes aan!

What's on mama's mind - Shoesme sandaaltjesJa eindelijk, het is tijd voor sandaaltjes. Hier lagen de sandaaltjes al even in de kast. Toen we de sandaaltjes uitzochten had de kleine man nog maatje 21. Dat was begin maart, volgens mij. “Als het zomer wordt zal hij toch wel maatje 22 hebben?”

Lastig hoor, om zoiets in te schatten. Van de ene op de andere nacht kunnen hun voetjes een maat groeien, heb ik wel gehoord. Maar ja, voor hetzelfde geld blijft hij nog maanden in maatje 21.

Toen het de afgelopen weken wat beter weer werd schoof ik zijn sandaaltjes aan zijn voeten. Nee, hoor. Veel te groot. Ik zag het al helemaal voor me: straks is het september en dan past hij zijn sandaaltjes pas. Tot vorige week zondag. Ik trok ze weer eens aan en ze zaten als gegoten. Yes! Hij kan ze aan. Sindsdien heeft hij ze bijna elke dag aan.

In het begin vond hij het wel gek. “Zie ik nou mijn teentjes daar?”, leek hij te denken. Ook was het klittenband erg interessant om even aan te friemelen. Maar het wende gauw. Nu wil hij ze elke dag aan. Hij komt er zelf mee aanlopen en probeert ze zelfs zelf aan te doen.

De Shoesme outdoor sandalen zitten, volgens mij, heerlijk. Het leer is erg soepel en ze zijn mooi slank. Hij heeft smalle beentjes en voetjes, dus te grof moeten ze niet wezen voor hem.

What's mama's mind - Sandalen outdoor
Shoesme

Stoer zijn ze he?
Wil je ook deze sandaaltjes? Kijk eens bij Shoesme.

Ook verkrijgbaar in animal print voor meisjes.

Opgestuurd artikel klein

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *