Decathlon familiesportdag – 1 september

Trap het schooljaar en nieuwe sportseizoen af met de sportieve familiedag van DecathlonRijd jij je gezin geregeld naar de sportclub of uitwedstrijd? Slingeren de sporttassen in het rond, worden de wasbeurten regelmatig gedaan en stond de televisie deze sportzomer non-stop aan? Dan is Decathlon’s sportieve familiedag op woensdagmiddag 1 september iets voor jullie! Het sportmerk daagt jullie als gezin uit om mee te doen aan een sportieve dag vol clinics bij VRA Cricket Club in AmsterdamExtra leuk: tijdens deze bijzondere dag mogen alle deelnemers een fonkelnieuwe sportoutfit uitzoeken!

decathlon sportdag

Sportief met het hele gezin

In september begint niet alleen een nieuw schooljaar, ook het sportseizoen gaat van start. Teams worden na een lange afwezigheid weer samengesteld en staan in de startblokken om te beginnen aan een nieuwe competitie. Zeker nu we na lange tijd weer in teamverband het veld op mogen voor een potje voetbal, hockey, rugby, volleybal of handbal. Om het sportseizoen in te luiden, organiseert Decathlon een sportieve familiedag. Tijdens het event kiezen deelnemers een eigen sportoutfit uit en gaan ze met elkaar de sportieve strijd aan.

Leer van Nederlandse topsporters

Naast het sporttoernooi, krijgen de deelnemers de kans om te leren van Nederlandse profs. Zo zullen er verschillende clinics worden gegeven, waardoor de kinderen en ouders de fijne kneepjes van de sporten leren. 

Back to sport met Decathlon

Kan jouw gezin geen genoeg krijgen van sport en is het aanschaffen van een outfit onderdeel van het plezier? Bij Decathlon kan de hele familie terecht zodat iedereen klaar is voor het sportseizoen. Zo scoort je dochter een paar nieuwe voetbalschoenen, kan zoonlief weer vol zelfvertrouwen het hockeyveld betreden met zijn nieuwe stick en heb jij de eerste set al gewonnen in je nieuwe tennisoutfit. En wat dacht je van nieuwe zwemkleding voor de jongste telg nu de zwemlessen weer beginnen? Kortom: bij Decathlon scoor je sportitems voor het hele gezin. Óók wanneer er aan individuele sporten zoals boksen, paardrijden en hardlopen gedaan wordt. Wil jij meedoen aan de sportdag van Decathlon? Je kunt je aanmelden via dit aanmeldformulier. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Zorg daarom dat je aanmelding zo vroeg mogelijk binnen is. Na je aanmelding ontvang je een email met verdere informatie omtrent het event. 

Over Decathlon

Decathlon is de grootste sportretailer van Nederland, met een breed assortiment aan kleding, schoenen en andere sportartikelen. Of je nu een voorkeur hebt voor fitness, voetbal, surfen,basketbal, wandelen, klimmen, zwemmen, hockey, yoga, zeilen, crosstraining of fietsen, Decathlon voorziet in alle benodigdheden. Voor gespecialiseerde informatie over de producten, kun je terecht in een van de eenentwintig Decathlon winkels in Nederland en op de website: www.decathlon.nl

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *