Decathlon lanceert perfecte sportkleding voor ieder vrouwenlichaam

Iedereen weet dat sport gezond is, maar voor vrouwen met een grote kledingmaat is het vaak moeilijk om sportkleding te vinden. Al helemaal sportkleding waar zij zich comfortabel in voelen. Dit kan een belemmering zijn om te gaan sporten. Daarom lanceert Decathlon nu een gloednieuwe lijn sportkleding in grote maten, geschikt voor elk type vrouwenlichaam.De plus size collectie van Decathlon bestaat uit essentiële kledingstukken voor ieder vrouwenlichaam. Een voorbeeld hiervan zijn de leggings met hoge taille. Deze zijn ondoorzichtig en daarmee squat proof. Ook zijn de shirts extra lang waardoor de buik wordt bedekt en ze niet omhoog kruipen. De bh’s bieden extra ondersteuning en zijn daarmee ideaal voor intensieve HIIT-sessies of danslessen. De kledingstukken willen optimale zweetafvoer, bewegingsvrijheid en comfort garanderen. Betaalbaar, passend en kleurrijkVoor de nieuwe plus size lijn deed Decathlon een rondvraag bij 36 sportieve vrouwen tussen 21 en 60 jaar met maat 3XL, 4XL of 5XL. Op die manier brachten ze in kaart welke vormen, kleuren en materialen zij belangrijk vonden bij sportkleding. Daaruit bleek dat er een grote vraag was naar modieuze, betaalbare kleding in verschillende kleuren.

Decathlon

Sport en zelfvertrouwen“Zelfvertrouwen werkt als een virtueuze cirkel: je stelt jezelf doelen, je slaagt, je voelt je zelfverzekerd, dan probeer je nieuwe dingen, dan slaag je weer. Sport is de ideale manier om het zelfvertrouwen te versterken.”. Decathlon hoopt met deze collectie dat iedereen zelfverzekerd het plezier van sport kan ervaren.

Over Decathlon

Decathlon is de grootste sportretailer van Nederland, met een breed assortiment aan kleding, schoenen en andere sportartikelen. Of je nu een voorkeur hebt voor fitness, voetbal, surfen, basketbal, wandelen, klimmen, zwemmen, hockey, yoga, zeilen, crosstraining of fietsen, Decathlon voorziet in alle benodigdheden. Voor gespecialiseerde informatie over de producten, kun je terecht in een van de eenentwintig Decathlon winkels in Nederland en op de website van Decathlon.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *