Decathlon Nijmegen geopend

Decathlon opende 6 november hun nieuwste winkel, in het centrum van Nijmegen. Natuurlijk gingen wij gauw een kijkje nemen. Decathlon heeft altijd grote panden, waar je voor al je sporten je materiaal en kleding kunt kopen. Mijn ervaring is dat de winkels vaak buiten het centrum zitten, maar de winkel in Nijmegen zit op de grote markt. Tussen de HEMA en TK Max in. Zou het een klein winkeltje zijn?

Decathlon Nijmegen

Ik nam een kijkje. De roltrap brengt je naar beneden de winkel in en tot mijn verbazing is het een gigantische winkel. De kelder van wat vroeger de V&D was is helemaal Decathlon geworden. Je hoeft niet bang te zijn dat je hier dus maar weinig sportitems kunt vinden, want het is er groot zat. Het is wel echt een kelder, zonder daglicht, maar je vind er alles wat je nodig hebt om te sporten.

De winkel is netjes, maar industrieel. Ik vond zelf het gedeelte bij de kassa’s erg krap. We waren er op zaterdag en toen was het behoorlijk druk en dan is het eigenlijk niet breed genoeg voor de mensen die tegelijk allemaal willen afrekenen. Het afrekenen gaat redelijk snel, doordat je zelf je items in een bak kan leggen, die scant de producten en je rekent het zo af.

Decathlon Nijmegen

Voor wie Decathlon nog niet kent: Decathlon is een sportwinkel, waar je voor een fijn prijsje kwalitatief goede sportproducten kunt kopen. Decathlon heeft als missie om op een duurzame manier sport toegankelijk te maken voor iedereen.

Skikkleding en wintersportartikelen Decathlon

Decathlon Nijmegen

Bij Decathlon verkopen ze ook skikleding en andere watersportartikelen. Dat is precies waar ik naar op zoek ging bij de nieuwe Decathlon winkel. Wij gaan namelijk voor het eerst met de kinderen op wintersport. Stiekem heb je dan best wel veel spullen nodig. Hoewel we de ski’s en skischoenen op de locatie zullen huren, heb je ook natuurlijk de warme skikleding nodig en een skihelm.

Binnenkort zal ik uitgebreider een shoplog maken van de skikleding die wij hebben geshopt bij de Decathlon.

Decathlon Nijmegen

Decathlon Nijmegen zit midden in het centrum. Op loopafstand van het station. Parkeren kan er niet voor de deur, maar er zitten voldoende parkeergarages in Nijmegen centrum, waar je je auto kunt zetten.

Goedkoop parken in Nijmegen kan op de Wedren en bij de Hezelpoort. Dit zijn parkeerterreinen aan de rand van het centrum, maar op loopafstand.

Adres: Grote Markt 3, 6511 KA Nijmegen

Lees ook mijn review van Snorkelmaskers met kleine kinderen van Decathlon

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Decathlon Nijmegen
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *