Decathlon | Quechua & Forclaz lanceren nieuwe producten Spring/ Summer 2022

Wie What’s on mama’s mind al langer volgt, weet dat ik graag sportartikelen bij de Decathlon shop. We houden van actieve vakanties en daarnaast sporten wij zelf en de kinderen veel. Beiden doen ze aan hockey en tennis. Onlangs gingen we met onze kinderen skiën en Oostenrijk en zochten we ook voor de kinderen skischoenen en ski’s uit bij Decathlon. De zomervakantie hebben we nog niet geboekt, maar we zitten zelden stil. Wandelen met kinderen is heerlijk in Oostenrijk of in Frankrijk in de Pyraneeën, maar misschien gaan we ook wel een weekje golfsurfen. Bij Decathlon vind ik het fijn dat er zoveel keuze is. Een grote Decathlonwinkel bezoeken is een uitstapje voor ons en we gaan nooit zonder bal of nieuwe outfit de deur uit. Bekijk nu het persbericht van Decathlon Quachue en Forclaz voor het voorjaar en de zomer van 2022.

decathlon quechua en forclaz

Quechua & Forclaz 2022

Welk type kampeerder of bergsporter je ook bent, je wilt graag goed voorbereid zijn. Plezier, gemak, betrouwbaarheid en comfort zijn hierbij belangrijk en dat is dan ook waar de merken Quechua & Forclaz van Decathlon al jaren mee bezig zijn. Om alle aspecten van het merk toe te lichten heeft Quechua een Spring/Summer 2022 Product Launch georganiseerd op 22 maart; live vanuit Frankrijk.Quechua, Forclaz & ecodesign

Bij Decathlon, Quechua & Forclaz zijn ze er van overtuigd dat passie voor sport gecombineerd kan worden met het leveren van een bijdrage aan een gezondere wereld. De ecodesign producten sluiten aan bij deze visie. Het team van Quechua & Forclaz is constant bezig met het verbeteren van het productieproces. Er wordt onder andere onderzocht welk materiaal gerecycled kan worden voor nieuwe producten, hoe producten het langst mee kunnen gaan en hoe de juiste (duurzame) grondstoffen gebruikt kunnen worden. Zo proberen zij een steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld. Voorbeelden van deze producten zijn:Fleece: door plastic flessen of versleten textiel te recyclen om polyester te maken, vermindert Quechua het gebruik van fossiele brandstoffen en tegelijk biedt de stof dezelfde kwaliteit en dezelfde goede eigenschappen om comfortabel te wandelen in de bergen.

Air Seconds 4.1 Tent: bij de ontwikkeling van deze tent is een dope dye techniek gebruikt. Bij het verven van textiel wordt enorm veel water verbruikt en komt het afvalwater van de verfbaden in het milieu terecht. Om die milieu-impact te verkleinen, gebruikt Quechua de spinbad-methode, waarbij de kleurstoffen al tijdens het spinnen aan het garen worden toegevoegd.

decathlon quechua en forclaz

Quechua, Forclaz & innovatie

Een ander belangrijk onderdeel van de ambitie van Quechua & Forclaz is innovatie. De passie voor bergsporten combineren met het bedenken en ontwikkelen van de nieuwste producten om sport zo toegankelijk te maken. 

Quechua, Forclaz & techniciteit

Om de sport zo toegankelijk mogelijk te maken voor een breed publiek hebben Quechua & Forclaz de prijs-kwaliteitsverhouding hoog in het vaandel staan. De producten worden getest op en rondom de Mont Blanc en worden continu doorontwikkeld. Op die manier ervaart de gebruiker altijd het ultieme gemak en comfort. Voorbeelden van producten zijn: Ultim Comfort Matress: dit luchtbed blaast zichzelf op. Je hebt een dik luchtbed van 70cm breed dat je makkelijk klaarzet, waardoor je net zo comfortabel slaapt als thuis. Waterdichte MH500 schoenen: deze comfortabele wandelschoenen hebben een EVOFIT-pasvormconcept met dubbele demping en een goede grip, waardoor je veilig wandelt en volop geniet van je wandeltocht of hike.

De Spring/Summer Product Launch 2022

Quechua & Forclaz hechten veel waarde aan het bereiken van hun gebruikers door het delen van hun passie: bergsport en kamperen zo toegankelijk mogelijk maken voor iedereen. Op 22 maart organiseren zij daarom een product launch, live vanuit Frankrijk. Er zullen veel nieuwe producten getoond worden die allemaal op hun eigen manier uniek zijn en ze laten zien hoe het productieproces in zijn werk gaat.
De nieuwste Quechua producten zijn te koop via deze link. 

Over Decathlon

Decathlon is de grootste sportwinkel van Nederland, met een breed assortiment aan kleding, schoenen en andere sportartikelen. Of je nu een voorkeur hebt voor fitness, voetbal, surfen, wandelen, klimmen, zwemmen, hockey, yoga, zeilen, crosstraining of fietsen, Decathlon voorziet in alle benodigdheden. Datzelfde geldt voor andere outdoor activiteiten, zoals kamperen en trekking. Quechua is een van de bekendste merken van Decathlon. Voor gespecialiseerde informatie over onze producten, kunt u terecht in een van de zeventien de Decathlon-winkels in Nederland en op onze website: www.decathlon.nl

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *