Deursticker personaliseren op de kinderslaapkamerdeur

Mijn kinderen hebben een nieuwe slaapkamer, dat hoort erbij als je gaat verhuizen. Natuurlijk wilden ze wel laten zien welke kamer van wie is. Dus zochten ze een leuke deursticker uit bij Bulbby; daar kun je je deursticker personaliseren.

Het ideale van Bulbby is dat je zelf kan kiezen wat je er aan tekst op wilt, je kiest je favoriete kleur en een afbeelding uit de vele mogelijkheden. Zo kon je de deursticker personaliseren naar wens.

deursticker bulbby

Deursticker personaliseren Bulbby

Bij Bulbby kan je van alles personaliseren van rugzakken tot knuffels, maar dus ook een deursticker. Daarbij kan je kiezen uit diverse kleuren en ontwerpen.

Het resultaat van wat we hebben uitgezocht zal ik hier plaatsen, zodra we de kamers gereed hebben. We zijn nu nog druk bezig met de verbouwing, dus de kamers zijn nog niet klaar. Volg de verbouwing op instagram: @mamasmind.

deursticker

Een deursticker van 25×25 cm kost € 14,99 per stuk. Je kan daarbij tekst toevoegen. Het liefst wil je natuurlijk geen plakresten op je deur overhouden als je de sticker verwijderd. Daar hoef je je volgens Bulbby met deze stickers geen zorgen over te maken. Het is een semipermanente hechting, het is dus verwijderbaar zonder lijmsporen. Het hecht overigens prima op je deur, maar uiteraard vooral op gladde oppervlakten.

Over Bulbby

Bulbby was een van de eerste webshops waar je items kon personalsieren, in Nederland. Ze begonnen als merk voor kinderen, maar inmiddels ben je ook voor speciale momenten en unieke cadeaus bij ze aan het goede adres.Je kan er zelfs bedrijfskleding en sportkleding bedrukken.

Bulbby Koningsdag trui jongens

lees ook:

Bulbby gepersonaliseerd badjes
Koningsdag oranjekleding van Bulbby
Gratis Bulbby babytas
Speelgoed opbergzak gepersonaliseerd Bulbby

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *