Waar is die speen nou?

Ken je dat, je draait je om in je lekker warme bedje, je kijkt op de klok; poeh dat is vroeg. Je kleintje huilt. Je weet dat het enige, dat er nu voor zorgt dat hij verder slaapt, zijn speentje is. Je loopt naar zijn bedje en geeft hem een aai over zijn bolletje. Je voelt naast zijn hoofd, geen speen. Je zoekt met je hand door het hele bed, op de grond, onder het lakentje. Nee toch, moet je nu echt de lamp aan gaan doen? Waar is die speen nou? O, gelukkig, je hebt nog ergens een reserve speen gevonden.  Klaar wakker kruip je weer je bed in…

Difrax heeft sinds februari een Glow in the Dark fopspeen toegevoegd aan zijn assortiment. Hartstikke What's on mama's mind - Difrax Fopspeen Glow in the Darkhandig. Doordat de fopspeen licht absorbeert kan deze in het donker gevonden worden.

De Difrax fopspeen herken je aan de vlindervorm. Ook deze Glow in de Dark fopspeen heeft deze bekende en vertrouwde vlindervorm. De vorm zorgt ervoor dat het neusje van je kleintje vrij blijft.
De gaatjes in de speen zorgen voor extra luchttoevoer, wat huidirritatie voorkomt. Ze zijn in zachte nachtelijke kleurtjes verkrijgbaar en met afbeeldingen van schattige schaapjes.

De Glow in the Dark fopspeen is sinds begin februari beschikbaar in 4 verschillende maten vanaf € 4,49. Bekijk www.difrax.com voor meer informatie.

Difrax volg je ook op Facebook.

Veilig gebruik van fopspenen
Alle Difrax fopspenen moeten voldoen aan Europese wetgeving, de zogenaamde EN 1400 norm. Difrax test bij elke levering nieuwe fopspenen de spenen om er zeker van te zijn dat de kwaliteit goed is. De trekproef is een van de testen. Er is verschil tussen de trekkracht van de verschillende fopspenen. Een volledig gevulde speen is sterker dan een speen die niet gevuld is. De Difrax fopspenen voor 6-12 maanden (niet gevuld) doorstaat een trekkracht van 184 Newton. Dat is meer dan twee keer de Europese norm – een veilig gevoel!

Maar veiligheid gaat juist ook over het gebruik in de praktijk. Daarom adviseert Difrax de fopspeen elke 6 weken te vervangen om slijtage te voorkomen. Ook is het belangrijk om voor elk gebruik de speen te controleren op zwakke plekken, scheurtjes of bijtsporen. Trek hierbij hard aan het zuiggedeelte en gooi de fopspeen weg bij eerste tekenen van beschadiging.

Een fopspeen is om op te zuigen. Kinderen die op fopspenen bijten kunnen beter een bijtring gebruiken.
Bron: Difrax

 

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *