Dino’s bestaan niet Prentenboektop 10 2019

Dino’s bestaan niet…meer. Of toch nog wel? Welke stoere kleuter is niet gek op dino’s? Dit boek is echt een aanrader voor kleuters.

Dinos bestaan niet prentenboektop 10

Dino’s bestaan niet

Dit prentenboek is een echte must-read en must-have voor deze jonge avonturiers. In het boek ga je in het donkere bos op zoek naar de dinosaurussen. Prachtige prenten met uitklapbladzijden vol verstopte dino’s. De illustraties zijn supercool en mooi. Het is een spannend boek die we met heel veel plezier dagelijks even openslaan voor het leuke verhaal en de mooie tekeningen.

Dinos bestaan niet prentenboektop 10

Ga mee op dinojacht in dit spannende uitklapboek

Bekroond Met Vlag en Wimpel 2018!

Met zijn eerste eigen prentenboek, ‘Niets gebeurd’, veroverde Mark Janssen binnen- en buitenland. In dezelfde gedurfde, sprankelende stijl vertelt Mark nu het verhaal over twee broertjes die op dinojacht gaan. Nou ja, de oudste en meest stoere broer doet alsof, maarvoor de jongste is het allemaal heel serieus. En terecht! Hij ziet wat zijn oudere broer allemaal niet ziet. Als zijn grote broer dan ook nog eens ter geruststelling ‘Dino’s bestaan niet!’ roept, neemt het verhaal een onverwachte wending. Schitterende uitklapplaten tonen keer op keer in welke gevaarlijke situatie de broers zich bevinden, want niets is wat het lijkt en de Grote Gevaarlijke Dino’s liggen overal op de loer. Het is verrukkelijk griezelen in dit ontdekboek. En wie het uit heeft, zal altijd overal wel twee keer kijken, want die bomen… die vormen… die bulten… zijn misschien wel… dinosaurussen!

Dinos bestaan niet prentenboektop 10

Auteur: Mark Janssen
Uitgever: Lemniscaat B.V., Uitgeverij
Aantal pagina’s: 12 pagina’s
Aanbevolen leeftijd: 4 – 6 jaar
ISBN13 9789047709176

Boekrecensies Prentenboek top 10 2019:

Het boek kost € 14,95 en kan je bijvoorbeeld bestellen via bol.com.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Dino's bestaan niet
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *