Disney Doorables mini figuurtjes

Behind every door, a suprise is in store

Dit is weer van dat superleuke kleine speelgoed, waar mijn kinderen en heeel veel anderen met hen, gek op zijn. Mini figuurtjes met hun eigen huisjes en je kan er ook nog eens een heleboel van verzamelen ; Disney Doorables.

Disney Doorables mini figuurtjes om te verzamelen

Welkom in de wereld van Disney Doorables, waar achter elke deur zich een verrassing bevindt. Open de deur naar een wereld vol magie en verwondering.

Disney Doorables mini figuurtjes om te verzamelen

Disney Doorables van Boti Europe

Disney Doorables zijn verzamelbare Disney figuurtjes die elk een eigen deur hebben naar hun eigen kleine wereld. Er zijn er 78 om te sparen.

Deze kleine werelden, genaamd mini display sets, kunnen aan elkaar worden geklikt en kunnen boven op elkaar worden gezet om zo één vrolijk geheel te vormen.

Wij hebben een Disney Doorable display set en een mini peek voor je uitgepakt. Kijk je mee? De Display set is Jumbeaux’s café.

Disney Doorables mini figuurtjes om te verzamelen
Jumbeaux’s café.

In de Display Set zit ook nog een mini verpakking (als je naar de bovenste foto gaat, zie je rechtsbovenin de roze verpakking met ‘surprise’; welke verassing zullen wij daar in aantreffen? Als je de deurtjes opent van het kartonnen huisje, zit daarin een plastic verpakkinkje. Een echte cadeautje om te openen. Een echte mini surprise.

We pakken gauw het Disney Doorables surprise doosje uit en treffen daar wederom een van de 78 figuurtjes.

Disney Doorables mini figuurtjes om te verzamelen
Disney Doorables mini figuurtjes om te verzamelen

In de mini peek troffen we ook twee figuurtjes, samen met het konijn in Jumbeaux’s café hebben we 4 Disney figuurtjes en een Display Set huisje verzameld. Op naar de andere 74 verzamelfiguurtjes.

Disney Doorables mini figuurtjes om te verzamelen

Dit is speelgoed waar mijn kinderen gek op zijn. Jongetje of meisje, voor ieder veel plezier. Verzamelen en spelen maar. We hopen nog veel woningen op ons cafeetje te kunnen gaan bouwen.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Disney Doorables
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *