Disney en pixar film Onward

We kunnen weer naar een nieuwe Disney en pixar film: Onward. En als ik de beelden en het verhaal mag geloven, wordt het werkelijk prachtig. Extra leuk: Ik mag kaartjes en een merchandise pakketje weggeven aan jullie. Doe je mee met de winactie van defilm Onward?

Onward filmposter Disney en Pixar
© 2020 Disney/Pixar. All Rights Reserved

Winactie met filmkaartjes voor Onward

Win: Onward pakket met 2 filmkaartjes plus stickers, een beanie en een etui van Onward.
Winnaars bekend!
Hoe: Laat weten dat je meedoet door een reactie achter te laten onderaan deze blog. Ik zou het fijn vinden als je mij wilt helpen Facebook en Instagram te laten groeien door ons daar te volgen: Facebook: What’s on mama’s mind en Instagram: @mamasmind.

Onward Disney
© 2020 Disney/Pixar. All Rights Reserved

Disney en pixar film Onward

De nieuwe Disney en Pixar film Onward vertelt het verhaal van twee tiener elvenbroers (stemmen van Chris Pratt en Tom Holland). Samen beginnen ze aan een bijzondere en avontuurlijke zoektocht om te ontdekken of er nog ergens in de wereld magie te vinden is. Deze nieuwe animatiefilm van Pixar Animation Studios is geregisseerd door Dan Scanlon en geproduceerd door Kori Rae – het team achter Monsters University.

Bekijk hieronder op YouTube de officiële trailer.

Onward is vanaf 4 maart 2020 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Onward
© 2020 Disney/Pixar. All Rights Reserved

Release datum: 4 maart 2020
Stemacteurs: Chris Pratt, Tom Holland, Julia Louis-Dreyfus, Octavia Spencer
Regisseur: Dan Scanlon
Producent: Kori Rae

Wij zijn heel benieuwd naar de film, jij ook? Bekijk hier ook het overzicht met kinderfilmtips.

Voor winactievoorwaarden kun je de disclaimer bekijken. Als je hieronder een reactie achter laat, kan hij in de spamfilter komen, daardoor duurt het even voordat je reactie is goed gekeurd.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

33 gedachten over “Disney en pixar film Onward

 • 8 maart 2020 om 17:33
  Permalink

  Wat gaaf, mijn oudste zoon wil heel graag naar deze film dus ik doe graag mee!

  Beantwoorden
 • 5 maart 2020 om 21:18
  Permalink

  Mijn zoontjes zijn helemaal enthousiast over deze film na het zien van de trailer

  Beantwoorden
 • 1 maart 2020 om 23:20
  Permalink

  Hopelijk is het net zo’n leuke film als Coco, want die vonden we echt fantastisch. We willen Onward dan ook heel graag zien in de bioscoop.

  Beantwoorden
 • 1 maart 2020 om 13:23
  Permalink

  Ah superleuke actie! Mijn dochter kent de trailer al uit dr hoofd en kan niet wachten totdat de film in de bioscoop draait 🙊 Wij doen dus graag mee!

  Beantwoorden
 • 1 maart 2020 om 08:05
  Permalink

  De bioscoop is een heerlijk uitje. Zo leuk dat er zoveel leuke films zijn. Met 2 dochters (4/9) is het niet altijd makkelijk om een passende film te vinden. Toen we in de vakantie bij Sonic waren , gaven ze bij het voorstukje aan dat ze deze film ook graag willen zien. Hoe leuk zou het zijn als ik kaartjes voor ze win??? Ik doe graag mee. Groetjes Helma

  Beantwoorden
 • 27 februari 2020 om 23:24
  Permalink

  Eindelijk weer een leuke Disney! Ik doe heel graag even mee.

  Beantwoorden
 • 27 februari 2020 om 19:09
  Permalink

  Of er nog ergens magie te vinden is, daar ben ik ook wel heel benieuwd naar! Zou dit heeeel graag willen onderzoeken samen met mijn kids. Onward lijkt mij weer een geweldige Pixar film dus doe heel graag mee.

  Beantwoorden
 • 26 februari 2020 om 19:53
  Permalink

  Een leuke film om mijn zoon mee naar toe te nemen. De bios is sowieso een uitje!

  Beantwoorden
 • 26 februari 2020 om 16:07
  Permalink

  Leuke actie! Dit lijkt me een mooie film om met mijn dochter naartoe te gaan.

  Beantwoorden
 • 25 februari 2020 om 17:09
  Permalink

  wauw supergaaf! voor met mn meiden, waag een gokje mee

  Beantwoorden
 • 25 februari 2020 om 13:13
  Permalink

  Ik waag weer een kansje. mijn dochter wil deze graag zien 😀 Als het aan haar ligt gaan we elk weekend naar de bioscoop, maar ze heeft nog geen besef van de kosten 😉

  Beantwoorden
 • 25 februari 2020 om 10:32
  Permalink

  Leuk, ik hou zelf ook enorm van Disneyfilms!

  Beantwoorden
 • 25 februari 2020 om 04:29
  Permalink

  Wat een leuke actie weer! Ik waag graag een kansje mee🍀🤗.

  Beantwoorden
 • 24 februari 2020 om 22:56
  Permalink

  Wat een leuke film lijkt ons dit! Wij loten graag mee

  Beantwoorden
 • 24 februari 2020 om 21:37
  Permalink

  voor een jarige job helemaal top, mijn kleinzoon maakt hier dolgraag kans op

  Beantwoorden
 • 24 februari 2020 om 20:46
  Permalink

  Leuke film om samen met mijn zoontje naar toe te gaan! 😊

  Beantwoorden
  • 24 februari 2020 om 23:12
   Permalink

   Van magie kun je nooit genoeg krijgen…en het is mooi om de kids wat magie mee te geven, dus ik doe graag mee voor mijn meiden ❤🧚‍♀️🧚‍♂️❤

   Beantwoorden
 • 24 februari 2020 om 20:40
  Permalink

  Ik doe graag mee voor mijn oudste zoon, die wil deze film graag zien! 🙂

  Beantwoorden
 • 24 februari 2020 om 20:21
  Permalink

  Ik doe ook graag mee zou graag samen met mijn dochter naar deze film gaan, heb het promotiefilmpje gezien en het lijkt me een super leuke film 🍀

  Beantwoorden
  • 24 februari 2020 om 20:46
   Permalink

   Wauw zou echt super gaaf zijn even lekker tijd alleen samen met mijn zoon die deze film graag zou willen zien

   Beantwoorden
 • 24 februari 2020 om 19:34
  Permalink

  Ik doe mee voor mijn zoon die vindt dit geweldig

  Beantwoorden
 • 24 februari 2020 om 13:36
  Permalink

  Mijn zoon kwam gisteren nog tegen me zeggen dat Onward bijna in premiere gaat en hij daar heel graag naar toe wil! Dus bij deze een poging om hem te verrassen dat hij er volgende week naar toe kan. Tof vakantie uitje!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *