Disney Inspired gratis poster

GELOOF IN JEZELF, BLIJF OPRECHT, CREATIEF EN MOEDIG: HOE WORD JE EEN ‘MODERNE PRINSES’

Geïnspireerd door Rapunzel’s creativiteit, Belle’s nieuwsgierigheid en de andere Disney prinsessen; Deze poster is gemaakt om jouw kleine te inspireren om haar talenten te ontdekken en dromen na te jagen.

Bekende handlettering designer Karin Luttenberg heeft deze unieke poster ontworpen. In het ontwerp zijn de tien belangrijkste eigenschappen van de “prinses van nu” verwerkt. Deze is voor iedereen gratis te downloaden, om in te lijsten en op te hangen als inspirerende decoratie.

Wees vrolijk en speels, kijk om naar anderen en geloof in jezelf: Hoe word je een moderne prinses?

Voor het eerst heeft Disney in Nederland, samen met ouders, de kenmerken van een moderne prinses gedefinieerd.. De uitkomst is gebundeld tot 10 eigenschappen die Disney- aan de start van de week van de opvoeding – heeft gepresenteerd om jonge meiden en hun ouders aan te moedigen om in zichzelf te geloven en hun dromen te volgen. Zoals ook de Disney prinsessen dat doen.

disney inspired poster

De tien waarden van de moderne Prinses

  1. Blijf vrolijk en speel
  2. Leef gezond
  3. Vriendelijk
  4. Wees creatief
  5. Geef nooit op
  6. Kijk om naar anderen
  7. Wees oprecht
  8. Vindingrijk en inventief
  9. Geloof in jezelf
  10. Moedig

Naast de krachtige eigenschappen van de hedendaagse prinsessen, heeft het onderzoek ook aangetoond wie de meest invloedrijke rolmodellen zijn voor jonge meiden. 90.4% van de Nederlandse kids zien hun moeder als rolmodel en voorbeeld.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *