Disney junior lanceert nieuwe serie Muppet Babies op tv

“De Muppet Show” roept bij een hele generatie meteen veel nostalgische gevoelens op en heeft fans van alle leeftijden. Vanaf 3 september neemt Disney Junior je mee naar de kindertijd van je favoriete karakters Kermit, Miss Piggy en Gonzo en volg je hoe ze samen hun coolste avonturen ooit beleven.

muppets babies

Dankzij 3D animatie kan je in levendige en vrolijke kleuren de hilarische avonturen van baby’s Kermit de Kikker, Miss Piggy, Fozzie Beer, Gonzo en Animal volgen in hun speelkamer. Summer Penguin, een schattige paarse pinguïn en de nieuwste muppet in de familie maakt de vrolijke bende compleet. Zoals altijd moedigt Miss Nanny de Muppet Babies enthousiast aan om in hun oneindige fantasie de verste uithoeken van het universum te verkennen en creatief om te gaan met elk obstakel dat hun pad kruist.

De allerkleinsten van 3 tot 5 jaar kunnen genieten van hoe de Muppet Babies de wereld ontdekken, hun angsten overwinnen en hun verbeelding induiken! Alles kan, niets is te gek! Back to school was nog nooit zo leuk!

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *