Disney On Ice 2019

Vrijdagavond gingen wij naar Rotterdam voor Disney On Ice 2019. Vorig jaar bezochten we de show op ijs voor het eerst. We vonden het super en daarom gingen we er ook dit jaar weer met veel zin naartoe. We gaven eerder kaartjes weg voor Disney On Ice Magisch Ijsfestival op 29 december in Utrecht. Waarna winnares Ilse verblijdt werd met de tickets. Zij mag de show nog zien, heel benieuwd hoe zij het gaat vinden.

Wij vonden het geweldig, helaas is mijn foto camera van mijn Iphone inmiddels niet meer zo goed, maar voor extra sfeerbeelden verwijs ik je naar mijn Instagramaccount.

Disney On Ice 2019

Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival

De show is een aaneensluiting van prachtige Disney verhalen gepresenteerd door kunstschaatsers. De mooiste kostuums en prachtige decorstukken komen voorbij.

Ga mee naar een avontuurlijke wereld vol hartverwarmende verhalen uit het Disney koninkrijk in Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival.

Vaar mee met de dappere zeevaarder Vaiana en Maui, de grootste halfgod ooit, op een spectaculaire tocht om het gestolen hart van Te Fiti terug te brengen. Ga op reis door een schitterend landschap met de koninklijke zusjes Anna en Elsa, de hilarische sneeuwman Olaf, ruige bergbewoner Kristoff en zijn trouwe rendier Sven uit Disney’s Frozen en beleef een spannend verhaal vol moed, magie en on vergetelijke figuren. Duik “Diep in de Zee” voor een fantastisch optreden van Sebastiaan die samen met Ariël de boel op stelten zet in Disney’s De Kleine Zeemeermin. Raak verstrikt in een koor van boeven wanneer ze bezoek krijgen van de pittige Rapunzel en haar charmante bondgenoot Flynn Rider uit Disney’s Rapunzel. Laat je meevoeren door Disney’s Belle en het Beest als het Beest en zijn
betoverde personeel een spectaculaire show opvoeren voor Belle.

Geniet met de hele familie van een magische mix van koninklijke supersterren in een winters wonderland!

Disney On Ice Magisch Ijsfestival promo YouTube

Disney On Ice 2019

Mickey en Mini mouse openden de voorstelling, waarna ook Donald Duck en Goofy ijsdansend de piste binnenkwamen. Vervolgens konden we ons verheerlijken aan de prachtige Disney sprookjes. Zo zagen we eerst De Kleine Zeemeermin, Vaiana, Rapunzel, Belle en het Beest en werd er afgesloten met hij ultieme verhaal over ijs, Frozen!

De Kleine Zeemeermin

Disney On Ice Magisch Ijsfestival

Het is alweer heel lang geleden dat ik de film had gezien, maar in die minuten lange dansshow van Sebasitaan, Botje, Ariel en natuurlijk die knappe prins Erik en de boze zeeheks Ursela.

Vaiana

Disney On Ice Magisch Ijsfestival

Je ziet Vaiana, de dochter van een opperhoofd op het ijs dansen met halfgod Maui. Samen gaan ze op avontuur over de oceaan. Hier zie je ook weer hoe prachtig de kostuums zijn, de getatoeëerde Maui is prachtig en groot.

Rapunzel

Disney On Ice Magisch Ijsfestival

Rapunzel, met haar prachtige lange haar, zit opgesloten in de toren. Tot er iemand de toren binnen komt. Een prachtig dansstuk op ijsvolgt en Rapunzel eindigt in een prachtig koninkrijk,

Belle en het Beest

Disney On Ice Magisch Ijsfestival

Dit vind ik toch wel een van de allermooiste Disney verhalen. Eerst komt Gaston schaatsend de piste binnen en Belle terwijl ze haar boek leest. In korte tijd wordt je in het verhaal van Belle en het Beest gezogen, natuurlijk met een happy end voor Belle en het Beest.

Frozen

Disney On Ice Magisch Ijsfestival

Regelmatig vroeg mijn dochtertje wanneer Elsa nou kwam, nou dat was het wachten waard. Wat een prachtige schaatsshow van het eerste verhaal van Frozen. Het was echt een spektakel.

Disney On Ice Magisch Ijsfestival

Helaas zat de show toen er al op. We vonden het geweldig en het is zo de moeite waard. Onze kinderen zijn 4 en 5 (bijna 6) jaar oud en hebben genoten!

Data, tickets en locaties:

Van 11 t/m 29 december 2019 in Rotterdam en Utrecht.

Je kan naar de show in Rotterdam, net zoals wij gingen, maar ook is het mogelijk om naar Utrecht te komen en in de jaarbeurshallen het avontuur te bewonderen. Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op DisneyOnIce.nl

Rotterdam: vanaf 16,50 euro, Family Packs vanaf 71,00 euro.
Utrecht: vanaf 18,50 euro, Family Packs vanaf 80,00 euro.

Hoe lang duurt de show?

De show start precies op tijd en duurt ongeveer tussen 1.5 en 2 uur inclusief een pauze van 15 minuten. Het is erg storend voor de artiest(en) én de bezoekers om laatkomers nog de zaal in te laten als de voorstelling al begonnen is. Wij verzoeken je daarom tijdig aanwezig te zijn.

In de pauze kan je wel heerlijk schaafijs halen (11 euro voor een Olaf beker).

Disney On Ice Magisch Ijsfestival

Zijn camera’s toegestaan tijdens de show?

Fotocamera’s zijn toegestaan, echter geen professionele (geen statieven) en de foto’s mogen alleen gebruikt worden voor persoonlijk gebruik. Bij het filmen mag het zicht van andere toeschouwers niet gehinderd worden en het mag geen overlast veroorzaken. Je selfiestick mag daarentegen niet mee naar binnen, dus die kun je gerust thuis laten.

Welke kleding kun je het best dragen naar een Disney On Ice show?

Draag comfortabele kleding, het is er vrij warm. Ze raden ook aan om praktische schoenen te dragen, vanwege trappen en opstapjes in de locatie. Uiteraard kunnen kleine kinderen verkleed komen.

Kan ik mijn kinderwagen/rollator/rolstoel meenemen?

Vanwege brandweervoorschriften mogen kinderwagens en rollators alleen naast de tribune worden geplaatst op de daarvoor bestemde plaats. Dit is op eigen risico.

Rolstoelen kunnen alleen in het speciale rolstoelvak worden geplaatst. Rolstoelplaatsen zijn beperkt beschikbaar en kunnen alleen via het Ticketmaster Contact Center gereserveerd worden middels het gratis servicenummer (0900-3001255). Het aantal rolstoelplaatsen is beperkt. Hiervoor geldt op=op. Per rolstoelplaats is één begeleidersplaats beschikbaar. Het overige gezelschap kan op aanvraag in het vak achter de rolstoelplaatsen geplaatst worden.

Disney On Ice Magisch Ijsfestival

Als je ook gaat! Heel veel plezier!

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *