Disney prinses zwemmende Ariel

Het Sinterklaascadeau voor een echte prinses: Een zwemmende Ariel voor in bad. Overigens, ook voor coole prinsen, want iedereen vind het leuk in bad en vooral met een pop die echt kan zwemmen! Bij Ontdek Hasbro eerder dit jaar had mijn dochtertje haar verlanglijstje al samengesteld, Ariël kwam erop; Zwemavonturen Ariël.

Disney prinses Ariël

Deze pop heeft het formaat van een Barbiepop (35 cm), maar heeft een mooie vissenstaart. Waar ze ook echt wat mee kan, namelijk zwemmen. Of je haar nou in het bad doet, zwembad of in een aquarium zoals bij Hasbro op het event in Amsterdam, dat maakt Ariël niet uit. Ze is gek op zwemmen en zwemt ook gewoon in de wastafel, maar het flapperende blauwgroene vin.

Zwemmen ariel disney prinses

De pop beweegt helemaal zelf in het water. Er moeten 2 AAA batterijen in, die niet bij de verpakking zijn inbegrepen. Dankzij de batterijen kan deze kleine zeemeermin blijven zwemmen, dankzij de sensoren weet ze dat ze in het water is en maakt ze sierlijke vinbewegingen.

zwemavonturen Ariel

Toevallig hebben wij Botje het vissenvriendje van Ariël als “badeendje” in bad, dus de kleine Zeemeermin is goed vertegenwoordigt in onze badkamer. De film van de kleine zeemeermin kennen onze kinderen nog niet, maar Ariël met haar prachtige zachte rode haren heeft een plekje in ons huishouden verovert hoor!

Het is altijd leuk om met poppen te spelen en in bad te gaan, dus een mooie combinatie, maar ze is ook heel leuk om in de zomer in het zwembad mee te nemen.

Zwemmen ariel disney prinses

Wist je dat:

  • Ariël Hebreeuws is en’Leeuw van God’betekent?
  • En dat de kleur van de staart van Ariël uit de film speciaal gemixt is door een verflabratorium van Disney en dat die kleur nu officieel Ariël blauw heet?

Zwemmen ariel disney prinses

Een geweldig leuk verjaardags- of Sinterklaascadeau voor peuters en kleuters.

Leeftijd: 3+
Consumentenrichtprijs: € 29,95

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Zwemmende Ariël
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *