DIY craftbag opbergzak papier

What's on mama's mind - Instagram happily ever after deco blogIk schreef een tijdje terug al een blog over deze papieren opbergzakken van Happily Ever After Deco. Je ziet ze regelmatig op foto’s van hippe kinderkamers. Wat ik er superleuk aan vind is dat je ze al kant-en-klaar kunt kopen. Dus leuk met een opdruk of bestickering erop. Of je kunt ze helemaal zelf naar wens decoreren.

Inmiddels heb ik er een zelf gemaakt. Althans een tekening erop, met zwarte stift. Die heb ik zelf ter hand genomen. Links, want ik ben linkshandig. Ik heb er zelfs twee (linkerhanden). Dat was dus wel even spannend, want ik was bang dat ik het helemaal zou verpesten. Het leek mij echter zo leuk om te doen, dat ik het risico heb genomen.

What's on mama's mind craft bagDit is het resultaat. Ik tekende een konijn, van achteren bekeken. Voor als je twijfelt wat het is, haha. Daar omheen of onder hartjes en sterretjes. Een beetje naar het voorbeeld uit m’n vorige blog over deze DIY (do it yourself) opbergzak / craft bag / papieren opruimzak. Ik weet nog steeds de juiste benaming niet.

Ik heb deze op de kamer van m’n dochtertje staan. Daar kunnen knuffels, dekentjes, speelgoed etcetera in. De zak kan 25 kg aan. Dus dat komt wel goed.

Het tekenen viel me alles mee. Wel What's on mama's mind - Instagram happily ever after deco blog3twijfelde ik even hoe ik de binnenkant naar buiten moest vouwen, voor dat speelse effect. Na op twitter en instagram om hulp te hebben gevraagd, heb ik de zijkanten van de craftbag ingeknipt om zo de rand te kunnen omslaan. Ik weet niet of dat inderdaad de juiste oplossing was, maar het werkte wel.

Nou, ik ben benieuwd; hoe vind je hem geworden? De craft bags koop je bij Happily Ever After Deco. Ze zijn slechts € 4,95, dus als je hem een keer verprutst, dan kun je er makkelijk nog eentje aanschaffen. Sowieso is deze webshop zeker de moeite waard om eens te bekijken. Boordevol leuke feestartikelen.

 

De eerste en laatste foto zijn allebei van Happily Ever After Deco.

Post Author: mamasmind

2 reacties op “DIY craftbag opbergzak papier

  Vlijtig Liesje

  (13 november 2015 - 12:55)

  Dat heb je knap getekend zeg! Ik ben onder de indruk. Hartstikke leuk is het geworden!

   mamasmind

   (13 november 2015 - 20:51)

   Wat aardig! Dankjewel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *